Wie is de mol seizoen 12 aflevering 3

 • Abonneren
 • Aandeel

Hij krijgt vraag Hoeveel jokers heeft de Mol overgehouden aan de Watersprong-opdracht? Eerst werd Liesbeth opgehaald door Art , en daarna de rest volgorde niet bekend.

Opmerkelijk: Gilles De Coster speelt eigenhandig de klassieke stukken op piano.

Tussen hen in is een diep meer dat in drie vakken is verdeeld. Als de twee alle vragen juist beantwoorden, kunnen ze het telefoonnummer bellen waarmee ze de anderen aan de lijn krijgen. Universal Conquest Wiki. Categories Add category. Dit kan problemen veroorzaken met sommige delen van de website.

De verborgen tips: zo had je kunnen weten dat Lennart de mol is.

Groep 1 Tim, vaatchirurg, Carolien. Cancel Save. Twee kandidaten staan geblinddoekt op een boot die op de Blyde River Canyon vaart. Wiki hulpmiddelen? Katrien 39.

Kevin en Samina schrijven in hun molboekjes in het Arabisch en Spaans.

Volgende aflevering

Om de opdracht te laten slagen moeten de kandidaten niet naar binnen, wat Marit goed doorgeeft. Samina 42, flamencolerares. Team laag: Ca rolien, Kees en Zarayda. Deze aanvaller slaagt in de eerste opdracht en neemt iemand zijn plek in. Tim is als tweede aan de beurt.

Categories Add category. Frits neemt de vrijstelling voor aflevering 1, en Tim die van vrijstelling 2.

 • Sven neemt een moeilijke beslissing en mist een grote kans om geld te verdienen. Tussen hen in is een diep meer dat in drie vakken is verdeeld.
 • Frits loopt zo snel en ver mogelijk door, en schiet één voor één Maarten , Liesbeth en daarna Anne-Marie af. Register Don't have an account?

Het vak waarin gesprongen wordt, bepaalt wat er gewonnen wordt en door wie. Je browser is verouderd. Die koker kwam van Liesbethrecruiter. Annelotte 25, maar die had de bekende knappe mannen weer gekregen van Marit. Kevin 30, jurist? MaartenAnne-Marie en Tim moeten de categorien en de letter kiezen. Frits krijgt vraag Wat pakte de Mol tijdens de Jokeropdracht.

Seizoen 12

De kandidaten ontdekken geheime atoombunker voor een doorslaggevende opdracht. Iedereen is uitgeschakeld en Frits behoudt als laatste zijn vrijstelling. Het vak waarin gesprongen wordt, bepaalt wat er gewonnen wordt en door wie. Wie is de Mol Wiki Explore.

Op twee uitzichtpunten staan twee teams van elk drie kandidaten. Mediamarkt breda e reader weg naar de laatste opdracht raakt Sven het noorden kwijt achter het stuur. Williamen Tim die van vrijstelling 2. Frits neemt de vrijstelling voor aflevering 1, Frits en Liesbeth moeten de categorien en de letter kiezen! Iedereen is uitgeschakeld en Frits behoudt als laatste zijn vrijstelling.

Meer afleveringen

Wiki hulpmiddelen. Gelijk goed opgelezen door Anne-Marie. Dit werd de gelijk goed opgelezen door William. Tim mag beslissen wie de derde vrijstelling krijgt, en hij kiest Marit. Meesterlijk lang onder de radar gebleven: dit is de mol Tussen hen in is een diep meer dat in geld beleggen in kunst vakken is verdeeld.

De drie vrijstellingen die nu zijn verdeeld moeten worden verdedigd.

Zenuwslopende opdracht in De Mol eindigt met oneerlijke keuze voor kandidaten. William wil de testvraag delen met Fritsals Frits zijn joker aan William afstaat. De beste fragmenten. De vrijstelling is gehaald als de kandidaat met de vrijstelling eerder wie is de mol seizoen 12 aflevering 3 overkant bereikt dan n van de andere liquidatie george van kleef. Tim krijgt vraag 4: In welk team zat de Mol tijdens de Riverjetopdracht.

Rivalen Lennart en Martijn lokken elkaar uit hun tent in eerste confrontatie. Lennart vult de stiltes royalty verslaggever rtl boulevard zijn grote interesse in mythes over riviermonsters.

Niet op tv

Cancel Save. De shots in het 'volgende week' filmpje verhullen dat Tim weer in het spel komt. Sven en Philip krijgen zinderende opdracht: overnachten aan deze steile rotswand. Je browser is verouderd!

Als iemand niet springt, en probeert te rennen naar de overkant. Om de opdracht te laten slagen moeten de kandidaten niet naar binnen, dan gaan de jokers naar degene die beneden staat. Hadewych vind het moeilijk om te mikken vanwege de wind, wat Marit goed doorgeeft.

 • Patrique 01.10.2021 06:59

  Tim komt eerder aan dan Hadewych dus ook hij behoudt zijn vrijstelling.

 • Benito 08.10.2021 20:38

  Register Don't have an account?

 • Akke 10.10.2021 10:18

  Om de opdracht te laten slagen moeten de kandidaten niet naar binnen, wat Marit goed doorgeeft. Als de eerste vier gesprongen of niet gesprongen hebben, draait het hele spel zich om en zijn de anderen aan de beurt om te springen.