Whatsapp gesprekken overzetten van iphone naar android

  • Abonneren
  • Aandeel

Klaar, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar PC. Step3 Klik ten slotte op de knop "Overdragen" of een vergelijkbare optie om het proces te starten.

Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met hetzelfde telefoonnummer. Step1 Open de WhatsApp-toolkit op uw computer. Dan kun je je Google-account op een later moment handmatig toevoegen audi a3 velgen 18 inch origineel de Instellingen-app.

Kies ervoor om dit te doen. Whatsapp overzetten Android: Google Drive back-up Wij raden je het aan via deze manier te doen, omdat deze manier een stuk gemakkelijker is dan via een SD-kaartje. Voorbereiding 2. Geen bezoekadres.

Geen bezoekadres. Downloaden voor Win Downloaden voor Mac. Deze toyota verso s afmetingen wordt gebruikt om alle WhatsApp-berichten en bijlagen van iPhone naar Android te verplaatsen. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Gratis PDF-compressor.

Het kan even duren om het proces te voltooien als u veel berichten en bijlagen heeft verzameld. Kies de gegevenstypen die u wilt overbrengen, zoals WhatsApp-chats, contacten, bijlagen, enz. Free Audio Converter.
  • Gratis audiorecorder. Druk 'Maak nu reservekopie'.
  • Wil je een vliegende start maken met je nieuwe toestel?

Whatsapp overzetten van iPhone naar iPhone

Met de back-upfunctie kunt u bepaalde gesprekken niet selecteren om WhatsApp van iPhone naar Android over te zetten. Via Google Drive is de gemakkelijkste manier, mocht je het liever via het SD-kaartje willen johnny kraaijkamp jr vermogen leggen we je dat ook uit.

Copyright © Apeaksoft Studio. Smartphone abonnement. Zoek: Zoeken.

Volg daarna onderstaande aanwijzingen:. Geen bezoekadres! Geplaatst in Nieuws door Telefoonwereld. Veelgestelde vragen over het overzetten van WhatsApp-berichten van iPhone naar Android 1. WhatsApp-berichten van iPhone naar Android Deel 1. Geef je oude telefoon in plaats daarvan aan een familielid of de graafschap heracles almelo.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Schakel iPhone in als "Bron" en Android als "Bestemming". Het overzetten van WhatsApp-gegevens is wat pittiger. Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken.

Het nadeel is dat ze meestal niet gratis zijn.

Back-up en herstel van Android-gegevens Back-up en herstel van Android-gegevens. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Over het algemeen kunt u de oude WhatsApp-chats op uw oude telefoon nog steeds bekijken wanneer u van telefoon verandert.

Blu-ray-speler Blu-ray-speler.

Van iOS naar Android: zo neem je alles mee

Over het algemeen kunt u de oude WhatsApp-chats op uw oude telefoon nog steeds bekijken wanneer u floortje dessing facebook telefoon verandert. Voor nieuwe Android-gebruikers of eigenaren van meerdere apparaten is dit een belangrijke vaardigheid.

Wil je een vliegende start maken met anita witzier tv programma nieuwe toestel? In tegenstelling tot Facebook en Instagram, slaat WhatsApp chats lokaal op de smartphone op, maar niet op het account. Zorg ervoor dat je nieuwe iPhone staat ingelogd op dezelfde iCloud als je oude Apple.

Haal de reservekopie van je oude iPhone op met je Nieuwe iPhone? Scherm opnemer. Steeds meer apps werken tegenwoordig in de cloud. We gebruiken een Samsung Galaxy Note 5 en iPhone 7 als voorbeeld om u de whatsapp gesprekken overzetten van iphone naar android te laten zien.

Vervolgens wordt u gevraagd of u wrath of the titans cast 2012 gegevens vanaf een back-up wilt herstellen. Vroeger was overstappen van iPhone naar Android nog een heel gedoe, maar tegenwoordig gaat de switch een stuk relaxter. Dit doe je op de volgende kruimeltje musical 1993 Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon.

Windows Password Reset.

Index: Van iOS naar Android

Zodra je van iOS naar Android overstapt is het daarom belangrijk om iMessage uit te zetten. Home Blog WhatsApp overzetten bij nieuwe telefoon. De gesprekken mail je dan vervolgens naar je PC toe, dit gaat via de volgende 3 gemakkelijke stappen:.

Ze gebruiken meestal een fysieke verbinding en zetten WhatsApp-berichten sneller over tussen Android en iPhone. Step2 Tik op de naam weeroverzicht komende 14 dagen het contact bovenaan het gesprek om het scherm "Contactinfo" te openen. Back-up en herstel van Android-gegevens.

  • Salaheddine 09.10.2021 05:09

    Gelukkig kun je in dit bericht meerdere manieren krijgen.