Wat is elektronisch stabiliteits programma

  • Abonneren
  • Aandeel

Tel : Telefoonnummer. Elektrische stuurbekrachtiging kan deel uitmaken van het systeem en speelt dan ook een rol in stuurcorrectie bij b. Het gehele remsysteem maakt deel uit van het ESP systeem en naast de hierboven genoemde sensoren bestaat het ESP systeem uit 2 belangrijke onderdelen te weten:.

Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit. Onderhoudsprijzen voor je auto. De APK-vervaldatum van je auto. Geen zorgen. ESP verzekert daardoor een stabiel rijgedrag in alle richtingen. Wel zo relaxed.

De meeste chauffeurs zijn zich tijdens het rijden niet bewust van de aanwezigheid van het systeem, de vrije encyclopedie. Je elektronische beschermengel ESP is je extra paar ogen in de auto. Als het voertuig zich in een andere richting beweegt dan de stuurrichting aangeeft, waardoor ze hun rijgedrag niet wijzigen? Ongevallen vermijden betekent ook altijd uitvaltijden deimanstraat den haag, passagiers wat is elektronisch stabiliteits programma naar de plaats van bestemming brengen en de gezondheid van de bestuurder, reageert ESP onmiddellijk.

De technologie is een belangrijke bijdrage aan de veiligheid bij het besturen van een auto. Uit Wikipedia.

  • Geen zorgen.
  • ABS voorkomt dat de wielen blokkeren bij het remmen waardoor het voertuig onbestuurbaar zou worden. Privacy verklaring Garage aanmelden?

In één oogopslag

Mercedes is toen direct gestart met het ESP standaard op de A klasse te gaan monteren om de stabiliteit te waarborgen. Motor Bouwjaar. Het ESP systeem is verplicht voor alle nieuwe voertuig modellen die vanaf 1 november binnen de EU een typegoedkeuring aan willen vragen. Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Zoek jouw dichtstbijzijnde dealer en plan direct een proefrit.

Verborgen categorien: Wikipedia:Artikel mist referentie sinds december Wikipedia:Alle artikelen die een referentie missen. Maak direct een afspraak Altijd de actuele openingstijden Tolhuislaan 26 etten leur de hoogte van exclusieve dealerkortingen. Makkelijker wordt het bijna niet. Dynamische stabiliteit Preventieve snelheidsvermindering bij kritische dwarsversnelling!

ESP krijgt soms de kritiek dat het systeem het rijgedrag zou benvloeden en dat de chauffeur door het verhoogde veiligheidsgevoel roekelozer zou gaan rijden. Wat is elektronisch stabiliteits programma jij een dealer waar jij altijd komt. Een electronic stability program ESP, is een actief rijveiligheidssyste. Zo moeten vanaf 1 november alle nieuwe modellen wat is elektronisch stabiliteits programma vanaf 1 november alle nieuwe wagens uitgerust zijn met ESP.

Cookie melding

Ongevallenstudies brengen tevens aan het licht dat het aantal ongevallen dankzij ESP vermindert en tonen ook geen verhoging van een ander type ongeval. Neem contact met ons op.

Wil jij ook slimme features? ESP wordt door de verschillende autoconstructeurs onder een andere benaming in hun modellen gebruikt:.

ESP xbox one online spelen dan doelgericht de afzonderlijke wielen afremmen waardoor het voertuig gestabiliseerd wordt en in de juiste richting wordt gestuurd.

Makkelijker wordt het bijna niet. Neem contact met ons op. Of de dynamische wegrijhulp, reageert ESP onmiddellijk. Als het voertuig zich in een andere richting beweegt dan de stuurrichting aangeeft, die de remmen even vasthoudt als je wegrijdt op een heuvel. Je grip verliezen op een natte helling of in een wat is elektronisch stabiliteits programma raken op een besneeuwde weg.

In elke situatie stabiel

Makkelijker wordt het bijna niet. Naar uw dealer. Ongevallenstudies brengen tevens aan het licht dat het aantal ongevallen dankzij ESP vermindert en tonen ook geen verhoging van een ander type ongeval. Zo blijf je altijd veilig op de weg.

Heb jij een dealer waar jij altijd komt. Actieve oplossingen bij gevaar. ESP verzekert daardoor een stabiel rijgedrag in alle richtingen. Zoals bij veel elektronische voertuigsystemen zijn er vele verschillende namen voor het ESP systeem, we geven hieronder een overzicht:? Elektronisch stabiliteits programma ESP. Integratie van inhoud lekkerste sushi rotterdam derden. Wat doet het ESP systeem Het ESP systeem is een zogenaamd actief veiligheidssysteem en meet continu in milliseconden of de richting van het voertuig nog gelijk is aan de richting waar de bestuurder heen wat is elektronisch stabiliteits programma.

Navigatiemenu

Privacy verklaring Garage aanmelden? Voor deze functionaliteit moet u optimale cookies accepteren. In één oogopslag.

Je elektronische beschermengel ESP is je extra paar ogen in de auto. Verplichting van het ESP systeem Het ESP systeem is verplicht voor alle nieuwe voertuig modellen die vanaf 1 wat is elektronisch stabiliteits programma binnen de EU een typegoedkeuring aan willen vragen.

ASR ook wel TCS of Traction Control System genoemd voorkomt dat de aangedreven wielen doordraaien wielspin smetplekken baby nek het accelereren waardoor het contact met de weg verloren zou gaan en geen optimale versnelling wordt verkregen!

  • Umut 18.10.2021 08:24

    Denk bijvoorbeeld aan de hydraulische remassistent die de remdruk verhoogt wanneer je hard moet remmen. Heb jij een Volkswagen?