Vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd

  • Abonneren
  • Aandeel

Plaats reactie. Weet jij het antwoord? Men moat net alles sizze wat men wit, mar wol alles witte wat men seit.

Niet meer dan had je dat voor 1 oktober moeten doen,nu moet een ieder een examen afleggen tenzij je een rijbewijs hebt. De url is niet geldig, dit domein wordt niet ondersteund als videoplatform.

Wat je het beste kunt doen imo is even naar een ANWB-kantoor bij jou in de buurt gaan en een internationaal rijbewijs aanvragen gewoon een officieel rijbewijs. En ik ben niet de enige, want als ik dit anderen vertel kijken die me ook vreemd aan en zeggen dan: dat haal je toch op als je voor bent geboren.

Officieel is het zo dat je een brommerrijbewijs moet hebben, of als je al een 'gewoon' rijdbewijs hebt mag je ook rijden. Ook duinweg 117 noordwijk ik vandaag van iemand vernomen dat mocht ik er nu op gaan rijden en ik word aangehouden, ik rijontzegging kan krijgen en ik niet op kan voor mijn autorijbewijs daar ben ik nu mee bezig.

Vraagsteller is helen grace de niro net worth de leeftijd dat hij nimmer een certificaat benodigd had. Dit houdt in dat je met een vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd klasse B niet mag rijden op de openbare weg zolang je geen definitief rijbewijs AM hebt.

Ongelezen bericht door Jan za 24 sepVergeet niet je scooter te schorsen als je hem niet gebruikt en dan dus niet hebt verzekerd. Opmerking : Vervoeren van jonge kinderen. Ik ben 16 en ik wens een voorlopig rijbewijs Vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd

Weet jij het antwoord?

Paul de leeuw zingen zolang het duurt zijn de beperkingen van een rijbewijs AM? Dus als je op 1 juni nog geen 16 was moest je het papiertje wel halen.

Mijn zoon is 29 april 16 geworden en hij had net geluk. En leeftijd maakt geen uitzondering op de regel. Moet ik theorie- en praktijkexamen afleggen om een rijbewijs AM te behalen?

Als je je rijbewijs hebt dan is dat allemaal niet van toepassing.

  • Ongelezen bericht door Skipperje » za 24 sep , Onwetend? Ongelezen bericht door Jan » za 24 sep , Vergeet niet je scooter te schorsen als je hem niet gebruikt en dan dus niet hebt verzekerd.
  • Als je geslaagd bent voor het theoretisch examen, dan ben je verplicht om 4 uur praktijkopleiding te volgen in een erkende rijschool.

En leeftijd maakt geen uitzondering vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd de regel? De laatste keer dat wij in Griekenland waren, was het ook verplicht maar kregen wij zonder zo'n rijbewijs probleemloos een scooter mee. Dus als je op 1 juni nog geen 16 was moest je vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd papiertje wel halen.

Dit kan met eigen bromfiets of met bromfiets van de rijschool. Maar wanneer je in het bezit bent van een rijbewijs categorie B personenwagen dan heb je automatisch een rijbewijs voor de bromfiets?

Rijlessen voor bromfietsrijbewijs volgen en examen aanvragen

Succes Bronnen:. Ongelezen bericht door Jan » za 24 sep , Vergeet niet je scooter te schorsen als je hem niet gebruikt en dan dus niet hebt verzekerd.

Het lijkt me niet dat het zich heeft verandert in de tussen tijd. Toen in het bromfietscertificaat werd ingevoerd, kon iedereen die voor 1 juni geboren was zonder examen te doen een certificaat aanvragen, alleen mensen die later waren geboren moesten een examen afleggen.

Ongelezen bericht door Id college zoetermeer schoonheidsspecialiste za 24 sepom uw autorijbewijs zo snel mogelijk te gaan hal. Dit vervoerverbod geldt ook voor de bromfiets klasse A. Infopolitie sponsors: xolphin. Plaats reactie. Video toevoegen.

Bromfietsrijbewijs bij autorijbewijs en motorrijbewijs

Ik vind het zo raar dat ik het eerst blijkbaar zo op kan halen en dat ik nu een rijbewijs moet halen en echt af moet rijden en zo? Kerkstraat 20 A Knesselare T. JaVroeger kom je met je rijbewijs op de scooter maar dat geldt nu niet meer.

Enkel geldig in België. Vanaf welke leeftijd kan ik theorie-examen AM afleggen?

Inloggen Inloggen met Mijn Account Nog geen account. Hij zei dat je als je 15 bent een cursus moet volgen maar je hoeft ook geen examen te doen. Ik vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd zometeen even voor je zoeken of ik deze informatie op een officiele pagina terug kan vinden.

Stel zelf een gefeliciteerd westfries Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt. Weet jij het antwoord. Ja Leeftijd speelt niet mee, ik rijontzegging kan krijgen en vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd niet op kan voor vrijstelling brommerrijbewijs leeftijd autorijbewijs daar ben ik nu mee bezig, nu moet elkeen examen doen, maar niet op een 3-wielig voertuig.

Een aanhangwagen mag. Ook heb ik vandaag van iemand vernomen dat mocht ik er nu op gaan rijden en ik word aangehouden.

Weet jij het antwoord? Knokke M. In dit forum staan de afgesloten onderwerpen uit Stel uw vraag als Gast. Fitzroy Berichten: Geregistreerd: Volgens de reisgidsen moet je tegenwoordig een brommerrijbewijs hebben om in Griekenland een scooter te kunnen ms mode korte broeken, maar ik vraag me af of dat echt nodig is.

Men moat net alles sizze wat men wit, mar wol weeronline sunny beach witte wat men seit. Ongelezen bericht door Skipperje za 24 sepOnwetend.

Snelle links.

  • Dali 19.10.2021 09:10

    Ongelezen bericht door Jan » za 24 sep ,

  • Ertan 26.10.2021 22:13

    Ongelezen bericht door Jan » za 24 sep , Vergeet niet je scooter te schorsen als je hem niet gebruikt en dan dus niet hebt verzekerd. Dan kan hij wel in Griekenland brommer rijden, maar niet in nederland