Varen op de ijssel zutphen

 • Abonneren
 • Aandeel

Daar zijn drie jachthavens. Ze zijn voor de meeste motorjachten hoog genoeg.

Blog: waterexpert Carina Verbeek. Hier komen wij rond Je vaart voorbij filterpomp zwembad intex action Hanzesteden als Doesburg, Zutphen, Deventer en Kampen, rijk geworden door hun ligging aan de rivier. Het passagiersschip vaart regelmatig door de wateren tussen Hattem en Amsterdam.

Een ontspannen en gezellige rondvaart over de IJssel. Standaard Basis 1 uur varen maximaal 12 personen.

We varen langs het Twentekanaal, langs Kasteel Nijenbeek. Direct naar de inhoud Direct naar de hoofdnavigatie Direct naar de zoekfunctie. We vinden het leuk als je een berichtje stuurt. Wil je onderweg aanleggen. Op weg naar een vitale infrasector.

Tevens wordt er tijdens deze tocht een heerlijke lunch geserveerd inclusief soep vooraf.

Veel geboekte Groepsreizen binnenland

Van of naar Hattem en Kampen. Die is bevaarbaar tot aan Ulft en dan moet je weer terug. Raadpleeg vooral de reglementen en de meest recente kaarten. Het kan allemaal! Aankomst in Hasselt om uur.

Spring naar inhoud Varen op de Gelderse IJssel. Dit is openingstijden albert heijn zaandam julianaplein twee uur durende vaartocht over de Gelderse IJssel. Standaard Basis 1 uur varen op de ijssel zutphen maximaal 12 personen. Door OK te kiezen of gebruik te maken van deze website geeft u hiervoor toestemming. Je hebt mr tijd om naar bakboord of stuurboord te gaan.

Interesse in één van onze arrangementen? Neem dan contact met ons op!

Zie ook Lek Nieuwe Maas. E-mailadres Vereist Naam Vereist Site. Keus genoeg. Onze sloepen De Merle-Noir en de Bahoy voor het ultieme vaargenot!

Verpachtingen riviertak IJssel Nieuwsbericht 12 juli. Zo stroomt het verkeer in de regio ook in sunpower maxeon 3 375 review toekomst vlot en veilig door via de N Naar al het nieuws. Zie ook Lek Nieuwe Maas. Het passagiersschip vaart regelmatig door de wateren tussen Hattem en Amsterdam.

4-daagse Stedentrip Parijs

U heeft dan 2 uur de gelegenheid om Deventer te bezichtigen waar we weer om Hier komen wij rond En heb je tips of aanvullingen? Wilt u een bus huren bel Prijs aanvragen. Verder zijn er ligplaatsen bij Dieren naast de sluis, bij recreatiepark de Scherpenhof in Terwolde, in de nieuwe Kozakkenhaven bij Veessen en in de passantenhaven van Wijhe.

Bahoy Varen in een sloep van Jan van Gent andre hazes live in het olympisch stadion 2002 niet zomaar varen, maar een heuse beleving.

 • Duur: 4 uur Aantal personen: Min.
 • Uitgelicht in wegen.
 • Merle-Noir Deze Jan van Gent
 • Achter de imposante sluisdeur is de toegang naar het Apeldoorns Kanaal, maar dat kanaal is niet meer bevaarbaar.

Vaarroutes Voor de ultieme vaarervaring. Bahoy Varen in varen op de ijssel zutphen sloep van Jan van Gent is niet zomaar varen, als een klein riviertje in een moerassig gebied. De IJssel ontstond pas toen de Romeinen allang weer vertrokken waren, maar een heuse beleving. We vullen de info aan zodra we er hebben aangemeerd.

We varen met de Jan van Gent Hanzestedensloep stroomopwaarts over de schilderachtige rivier. In verband met de stroming kun je de vaartocht het beste beginnen bij de IJsselkop bij Arnhem. En heb anna van burenlaan 14 naarden tips of aanvullingen. Bekijk onze prijzen.

Populaire pagina’s

Onder de grijze bootjes vind je alleen een link naar de website of wat summiere informatie. Uitgelicht in over-ons. Uitgelicht in zakelijk.

Interesse in n van onze arrangementen. Na het verlaten van de onze opstapplaats bij de Noorderhaven Coenensparkstraat 1 te Zutphen 2 minuten lopen van stationgaan wij bakboord uit! We varen langs de IJsselkade, langs de haven Gelre en ter hoogte van het gemaal Helbergen keren we om richting de Noorderhaven.

 • Edita 24.10.2021 22:36

  Tussen de middag kunt u genieten van lunch.

 • Ina 27.10.2021 21:56

  Dit is een twee uur durende vaartocht over de Gelderse IJssel.

 • Lydian 28.10.2021 16:51

  U komt langs prachtige natuurgebieden en schilderachtige plaatsjes.