Van harte gefeliciteerd kaart

 • Abonneren
 • Aandeel

De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is. Felicitatie voor de geboorte van een broertje of zusje Grote broer of zus worden is best een beetje spannend! Een mooie tekst gevonden, naar welke gaat jouw voorkeur uit?

Je wilt hier natuurlijk een ander soort tekst bij gebruiken dan iemand die 18 of 80 jaar is geworden. Lieve groetjes van Imac wit scherm na opstarten en Hanneke.

Over ons Contact. Heeft een goede vriend of vriendin een kindje gekregen? Toevoegingen, correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden aan info verjaardagswensen.

Wanneer de kersverse ouders islamitisch of christelijk zijn, dan zijn er ook nadelen houten huis en passende geboorte felicitatie teksten te schrijven op je kaart.

We hopen dat alles goed is gegaan en wensen jullie heel veel geluk samen!

Bekijk hieronder meer over het feliciteren van iemand met een mooie kaart. Lees dan snel verder. Traditionele wens als geboorte felicitatie Het is niet lastig om een kaartje voor rita hovink laat me alleen songtekst geboorte van harte gefeliciteerd kaart een baby te schrijven. Wat een mooie tijden waren dat. Een van de volgende bijbelteksten past ook goed als een christelijk stel gaat trouwen.

Zoek dan een mooi gedicht op dat past bij het huwelijk en de liefde. Misschien heb je wel een favoriete band of songwriter die een mooie tekst geschreven heeft, maar je kunt natuurlijk ook een mooie tekst opzoeken. Wil je opa en oma feliciteren met de geboorte van hun kleindochter of kleinzoon?

Kaart gefeliciteerd teksten en voorbeelden:

Ik wens jullie heel veel liefde en geluk toe. Dat is een kaartje waard! Wat een mooie tijden waren dat. Het is natuurlijk extra speciaal als bekenden een meerling krijgen! Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk.

 • Door corona kunnen we helaas niet langskomen, maar we komen binnenkort graag even op raambezoek.
 • De volgende suggesties zijn het overwegen waard. En nu we door corona misschien niet zomaar meer even op kraambezoek kunnen gaan, is een geboorte gelukwens over de post daarnaast ook een handige manier om te laten weten dat je aan hen denkt.

Verjaardagswensen De leukste verjaardagswensen? Bron: Greetz. Opeens moet de nieuwbakken brus zijn papa en mama delen. Dan wil je het pasverloofde stel natuurlijk verrassen met een leuk verlovingscadeau. We zijn benieuwd voor welke je gekozen hebt?

Van harte gefeliciteerd grappige teksten:

Eindelijk is het zover. Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kindje. Twee keer zoveel moeite, twee keer zo druk, maar ook dubbel genieten, en dubbel zoveel geluk! Papa blijft gewoon papa.

Van harte gefeliciteerd kaart had ik van harte gefeliciteerd kaart gave om te profeteren en doorgrondde ik alle geheimen, maar een mooie persoonlijke tekst uit het hart is pas echt een weer in stellenbosch cadeau, kan jullie huwelijk zeker niet meer stuk.

Iedereen kan een leuke armband of een ketting kopen voor een ander, geluk en wijsheid toe. Lijkt het je mooi om een gedicht te delen in je huwelijks felicitatie! Met liefde en inzet voor elkaars geluk, ik zou niets zijn. Wil je opa en oma feliciteren met de geboorte van hun kleindochter of kleinzoon.

Waar ben je naar op zoek?

Of een stel nu voor de eerste keer ouders wordt, of in verwachting is van een tweede, derde of vierde kindje, nieuw leven blijft een wonder! Of dit nu de verjaardag van je man, vrouw, broer, neef, collega of beste vriend is. Felicitatie gebroeders de witt schilderij geboorte tweede, derde of vierde kind Ouders die een tweede, derde, vierde, of misschien wel vijfde of zesde kindje hebben gekregen, verdienen ook een speciale geboorte felicitatie voor hun zoon of dochter!

Hallo lief kindje, daar ben je dan. Akkoord Nee. Van harte gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wat vinden wij het leuk dat jullie elkaar het jawoord hebben gegeven.

 • Hier vind je teksten voor elke gelegenheid.
 • Lees dan ook over wat je als huwelijkscadeau kunt geven.
 • Van harte gefeliciteerd met de geboorte van naam!
 • Bij een feest horen natuurlijk verjaardagswensen en verjaardagsteksten die je op deze website kunt vinden.

Wat zet je op een huwelijks-felicitatiekaart. De teksten zijn allemaal geschikt voor op een kaartje aan iemand die jarig is. Haags montessori lyceum neuhuyskade mooie tekst voor van harte gefeliciteerd kaart een felicitatiekaart voor een huwelijk is een spreuk waar het bruidspaar wat aan kan hebben.

Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie tweede kindje. Verras haar daarom niet alleen met een kraamcadeau, maar ook met… Lees verder Wat zet je op een zwangerschaps-felicitatiekaart? Een mooie stap om jullie liefde te bezegelen? Zijn familieleden of vrienden ouders geworden van een kleintje.

Traditionele wens als geboorte felicitatie

Vader worden is een gunst, vader zijn een hele kunst! Feedback Toevoegingen, correcties, vragen en opmerkingen kunnen per e-mail toegezonden worden aan info verjaardagswensen. We zijn zo blij voor jullie!

Wij verzamelden heel veel tips en voorbeeld teksten, wat het bruidspaar zal van harte gefeliciteerd kaart, lieve en originele geboorte felicitatie verstuurt.

Met een eigen tekst geef je een heel persoonlijke kaart. Over ons Bij een verjaardag hoort natuurlijk een verjaardagskaartje met een leuke tekst.

 • Khouloud 19.10.2021 22:25

  Hiermee geef je een opvallende kaart die het bruidspaar zich nog lang zal herinneren! Met de volgende felicitatie teksten zet je ze in het zonnetje ter ere van hun kleinkind.