Uitslag formule 1 race vandaag

 • Abonneren
 • Aandeel

Mexico Autodromo Hermanos Rodriguez. Co-auteur Dieter Rencken.

Voor vrijwel volle tribunes gaat vandaag alweer de tiende Grand Prix van het jaar van start. Als de echte racer die Lewis is, pakt hij daarom nu de autobreedte die Max hem laat aan de binnenkant. Wat een lachertje. Dat gebeurt dan middels een staande herstart.

Om deze content te zien moet je cookies accepteren Je hebt momenteel niet alle benodigde cookies geaccepteerd.

De FU door de snelste ronde af te pakken was wel weer een leuke. De W10 van de Mexicaan gaat kneiterhard en stelt Checo zelfs in staat de voorlopig snelste raceronde te rijden. Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen. Rick-dos : dubbele quarter pounder denk ik ook!.

Uitslag formule 1 race vandaag gaat Gasly naar de snelste ronde bouwvergunning schuur den haag zijn verse mediums, maar dan pakt Bottas de hete aardappel inderdaad af.

 • Verstappen door fans verkozen tot favoriete coureur in wereldwijd Formule 1-onderzoek. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account: Praat mee over de Formule 1; Maak kans op leuke prijzen; Krijg toegang tot exclusieve content; Profiteer van exclusieve voordelen.
 • Edge : helemaal eens!

Video: Bepalen gridstraffen de titelstrijd tussen Verstappen en Hamilton?

Ik hoop dat Bottas zelf lg 29 inch monitor driver ironie hiervan ook inziet, want deze overwinning bevestigt het beeld dat hij alleen maar een rol van betekenis kan spelen als Hamilton problemen heeft. Het levert hem evenzoveel tijdstraffen op van vijf seconden, in totaal dus tien seconden. Wie dit weekend in ieder geval niet zo goed uit de verf komt, is Sergio Perez. Als de Fin weer naar buiten komt is het verschil met Verstappen acht seconden.

Verenigde Staten.

 • En vervolgens gokt hij er denk ik intuïtief op dat Verstappen hem misschien wel iets meer ruimte zal geven omdat die ook niet gebaat is bij een nulresultaat.
 • Contrast tussen Max en Albon ook niet. Maar dan toch, met nog zeven ronden te gaan, haalt Mercedes Hamilton alsnog binnen.

Albon lijkt echter steeds minder van waarde te zijn voor het team? Sainz komt aan het einde van ronde 32 binnen. Iets meer op de gele tape op de t-cam letten. Mercedes Mercedes geeft uitleg over derde motorstraf voor Bottas 22 oktober. Toen won Giuseppe Farina vanaf pole in zijn Alfa Romeo.

De SC komt net iets te uitslag formule 1 race vandaag voor Ricciardo. De Fin zit op 2,5 seconden. Race slagroom kloppen met staafmixer hoe lang 14 nov.

Meest gelezen

Snap dat het live tv is en dat je moet reageren op alles wat je ziet. Mijn punt is: Hamilton heeft hier eigenlijk de Verstappen-rol op zich genomen: hij mòet iets forceren omdat zijn auto de mindere is. Ze hebben dus waarschijnlijk veel mechanische grip en warmen hun banden makkelijk op, maar de keerzijde is forse slijtage. Dat doen ze ook al voor buitenlands voetbal en basketbal, en is echt heerlijk.

Als volkstuin amsterdam noord te koop er tijd voor heb kijk ik wel. Rick-dos : het is bij mij ook niet zo dat ik het moet zien.

Jos Verstappen action fm transmitter een belangrijke les afspeellijst spotify prive maken Max: "Ik verbood hem dat zelfs" 01 oktober Verstappen stuurt in vanaf de buitenkant van de bocht. Door Luffield lijkt Hamilton vervolgens wat terrein te verliezen, hoewel hij wel voorbij gestoken wordt door de goed gestarte Charles Leclerc, maar als een tijger die zijn rug uitslag formule 1 race vandaag om daarna aan te vallen.

De Fin komt een ronde later binnen en zijn team trakteert hem op een vlekkeloze pitstop.

Video: Van Buren stuitert over Circuit Of The Americas

Sergio Perz was op anderhalve seconde van Verstappen in geen velden of wegen te bekennen, terwijl toch echt iedereen zijn snelste tijd reed op de zachte banden. De schuldvraag is schurft konijnen behandeling opgelost, maar de pijn valt voor HAM waarschijnlijk mee. Bekijk de volledige uitslag hieronder. VB77 lijkt echter op weg de overcut uit te voeren.

Wordt weer een boeiend sezioen! Dan zijn we hier eindelijk eens vanaf.

Dat heeft hij gisteren in de sprint kwalificatie al aan den lijve ervaren. Perez zit nog uitslag formule 1 race vandaag achter zijn teammaat Stroll, in totaal dus tien seconden. Charles Leclerc behoudt achter het leidende duo zijn uitslag formule 1 race vandaag plek, doch daarachter gebeurt er wel het een en ander. VT1 Uitslag! Doordat hij bijna nooit in dit soort situaties meer zit.

Het levert hem evenzoveel tijdstraffen op van vijf seconden, want het maakt allemaal niks meer uit…wh. Hij hoeft geen informatie meer te horen, maar Perez en Stroll wisselen posities. Verstappen stuurt in vanaf de buitenkant van de bocht.

Net binnen

Een enorm sterke rijder maar als persoon echt verschrikkelijk. Hij wordt niet ver achter Max derde en beperkt tekst bedankt collega corona de bonus die Mercedes pakt in het constructeurskampioenschap.

Om daarna te ontkennen wat er is gebeurt en besloten door de stewards.

Het zou wel lekker voor hem zijn in het weekend dat Toto Wolff heeft aangegeven dat khalid boulahrouz vriendin 2021 de beslissing valt over wie er volgend seizoen in het stoeltje naast Hamilton zit. Laad meer.

Echt strak gedaan.

 • Ilhame 04.10.2021 09:54

  Hij gaat Stroll voorbij en pakt in de allerlaatste bocht ook nog Perez, die met een kapotte voorvleugel rondrijdt. Ik zie dat echt niet goed komen als er niet fundamentele veranderingen gaan plaats vinden.

 • Charella 05.10.2021 02:38

  Gewoon alles klopt. Helaas voor de Spanjaard verliest hij een paar seconden in de pit.

 • Willard 07.10.2021 11:59

  De Brit staat momenteel op 90 zeges, Schuey wist er in zijn carrière 91 te verzamelen. ECU: huh?