Thuis op straat kralingen crooswijk

 • Abonneren
 • Aandeel

Spreiding en bereikbaarheid. Samenvatting deelvraag 3: In deze deelvraag zijn we door middel van een enquête de behoefte en de mening van de leerlingen gaan inventariseren.

Het opzetten van een BuurtBestuurt-project. Wijkprofiel Wilt u meer weten over de wijk? Subsidie bewonersinitiatief gebieden. Meer informatie. Bijvoorbeeld over het aantal bewoners, de hoeveelheid huishoudens of de WOZ-waarden?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. E-mail e.

Of u hoort welke collega bij de gemeente u op een ander moment verder helpt. Besluiten - Kralingen-Crooswijk. Daarna volgden meer wijken in Rotterdam en meer steden. Vooral uit het stukje 'Als je de burgemeester van Rotterdam was, wat zou je dan veranderen.

Gebiedscommissielid november Telefoon 14 E-mail j. En wilt u dat samen met medebewoners voor elkaar thuis op straat kralingen crooswijk. Contact Heeft u vragen of ideen die uw straat of buurt sterker kunnen maken.

Meer over Wijk aan zet In is de wijk aan zet.
 • De wijkmanager is verantwoordelijk voor de wijkdoelen die in de Wijkagenda worden benoemd: wat is er nodig voor de wijk en wat is de ambitie voor de komende jaren? Daarnaast is de wijkmanager verantwoordelijk voor de wijknetwerkers.
 • Lees meer over cookies.

Thuis op straat - Rotterdam

Dagelijks organiseert TOS activiteiten voor de jeugd van 4 tot en met 23 jaar. Bezoek website. Gebiedscommissielid september Telefoon 14 E-mail l. Rotterdammers kunnen straks meebeslissen over wat hun wijk nodig heeft, waar het geld aan wordt besteed en welke wijkinitiatieven van bewoners worden uitgevoerd. Je bent van harte welkom.

Jan Duijn Foto: gemeente Rotterdam.

Er zijn bewonersinitiatieven, Buurt Bestuurt-ideensessies en bewonersavonden over ontwikkelingen in uw wijk. Deze site gebruikt functionele cookies en externe scripts om je beleving te verbeteren.

Vragen aan de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk! Nevenfuncties gebiedsvertegenwoordigers Agenda en vergaderstukken Adviezen en besluiten. Ron Buitelaar Foto: gemeente Rotterdam. Te weinig.

You’re Temporarily Blocked

Oana de Visser-Baicu Foto: gemeente Rotterdam. Heeft u een vraag aan de gemeente? Vragen aan de gebiedscommissie Kralingen-Crooswijk. De Gemeentepeiler is een app waarmee Rotterdammers op een snelle en eenvoudige manier hun mening met de gemeente kunnen delen.

Lees de Kralingen-Crooswijk pagina in de Stadskrant. Ook speelt de organisatie Thuis Op Straat een grote rol als er gekeken wordt naar het aantal speelvoorzieningen in de wijk Oud-Crooswijk. Gebiedscommissies in hun huidige vorm komen te vervallen. Kijk thuis op straat kralingen crooswijk Facebook Kralingen-Crooswijk voor nieuwtjes uit de buurt en een overzicht van activiteiten. Daarnaast is de wijkmanager verantwoordelijk voor de wijknetwerkers.

Heeft u vragen of ideen die uw straat of buurt sterker kunnen maken.

Blocco temporaneo

Loop dan even binnen in de Wijkhub. Bekijk het filmpje 'Crates Dates in het Lusthofkwartier' voor een voorbeeld van een bewonersinitiatief:. Mehmet Öztürk Foto: gemeente Rotterdam.

Meer over Wijk aan zet In is de wijk aan zet.

 • Loop dan even binnen in de Wijkhub.
 • Bij Buurt Bestuurt werken bewoners, gemeente en politie samen aan een veilige, schone en leefbare wijk.
 • Wijkmanager Kralingen: Joeri Viergever, j.
 • Gebiedscommissielid april Telefoon 06 - 49 E-mail pjc.

Getagd op: Activiteiten Crooswijk Nederland Rotterdam. Gebiedscommissielid april Telefoon 06 - 96 E-mail ha.

Bijvoorbeeld over het aantal bewoners, de hoeveelheid huishoudens of de WOZ-waarden. Je bent van harte welkom. Kijk op Facebook Kralingen-Crooswijk voor nieuwtjes uit de buurt en een overzicht van activiteiten. Samenwerking met andere organisaties in de wijk premier vermoord in 1995 in tel aviv bij TOS het vaste uitgangspunt. Plannen voor Kralingen-Crooswijk De gebiedscommissie heeft de taak bewoners en bedrijven op allerlei manieren te betrekken bij het maken van plannen voor Kralingen-Crooswijk.

Ervaart u overlast of wilt u een melding doen over bijvoorbeeld woonoverlast, thuis op straat kralingen crooswijk straatverlichting of vuil op straat.

Gebiedscommissielid april Telefoon 14 E-mail hm. Nu bestaan de teams uit een aantal vaste medewerkers aangevuld met vrijwilligers, stagiairs en jongeren met een bijbaan.

Bij Buurt Bestuurt werken bewoners, gemeente en politie samen aan een veilige, schone en leefbare wijk.

Debora Fernald Foto: gemeente Rotterdam.

Marco Bouman Foto: gemeente Rotterdam! Feiten en cijfers vindt u in het Wijkprofiel Kralingen-Crooswijk. Niet aanwezig.

 • Britt 25.10.2021 23:57

  Paulette Verbist Foto: gemeente Rotterdam.

 • Rémi 30.10.2021 17:30

  Berichten over uw buurt - Zoeken Overheid. Thuis Op Straat TOS werkt al meer dan 20 jaar aan een prettig en veilig leef- en speelklimaat in de wijken.