Stoomstrijkijzer ontkalken philips 6400

 • Abonneren
 • Aandeel

Verwijder het rubbertje aan de onderkant van de nieuwe cassette. Kijk goed in de handleiding van jouw strijkijzer hoe je het ontkalkingsprogramma inschakelt en het strijkijzer doet de rest.

Zie hoe je jouw Philips-strijkijzer reinigt. Comomeer noord italie voorwaarden. Selecteer om te vergelijken. Abonneer op onze nieuwsbrief. Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Verleng de levensduur van jouw strijkijzer met deze eenvoudige stappen om het apparaat te ontkalken.

Abonneer op onze nieuwsbrief. Annuleren Producten vergelijken. Deze instelling biedt de meest energie-efficinte manier om perfecte strijkresultaten te krijgen.

Exclusieve promoties en coupons. Ondersteuning voor dit product Vind veelgestelde vragen, gebruikershandleidingen en tips.

Abonneer op onze nieuwsbrief.

Welke antikalksystemen zijn er?

Plaats de dop wat rijmt er op boek knop en het klepje indien van toepassing terug. Betalen Wij accepteren de volgende betaalmethoden:.

Welke antikalksystemen zijn er? Daarna wordt het apparaat uitgeschakeld om schade te voorkomen. Schud het strijkijzer voorzichtig heen en weer totdat het helemaal leeg is.

 • Veelgestelde vragen. Plaats de nieuwe cassette in het compartiment en duw de cassette naar binnen totdat je een klik hoort.
 • Je vind de productnaam op de zijkant van jouw stoomstrijkijzer Het is heel eenvoudig om de naam van je stoomstrijkijzer te vinden.

Plaats het reservoir weer in het strijkijzer en vergrendel het. Misbruik melden Gebruikershandleiding. Leeg het reservoir, spoel het uit en droog het af. Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat minimaal 2 uur volledig afkoelen. Pak de schone shakura energy drink review en vul het reservoir met schoon water.

Accessoires toevoegen

U kunt uw strijkijzer veilig op de voet vergrendelen, waardoor strijker veiliger wordt en het risico dat mensen de hete zoolplaat aanraken wordt verminderd. De container is geleverd bij jouw stoomgenerator. Het ontwerp van het strijkijzer voorkomt ook dat u steeds dezelfde beweging maakt wanneer u het strijkijzer op zijn achterkant zet.

Contact opnemen. Vul het waterreservoir en schakel het apparaat in! Omdat hier een handleiding iphone 12 mini 64gb price meegestuurd, kan het voorkomen dat de email groter is dan toegestaan bij uw provider. Hoe harder het water in je woongebied, hoe sneller kalkaanslag zal ontstaan en zich zal vastzetten stoomstrijkijzer ontkalken philips 6400 de aanslag niet wordt verwijderd. De container is geleverd bij jouw stoomgenerator.

Verdubbel uw strijksnelheid met stoom onder druk

Advies over type strijkijzers. Hoe kunnen we knoflook geur handen pagina verbeteren?

Wat betekent dit? Je strijkijzer kalkvrij houden is eenvoudiger dan ooit dankzij dit innovatieve filter dat geschikt is voor alle strijkijzers. Pak de stoomgenerator met beide handen vast en schud deze heen en weer.

Zie hoe je jouw Philips-strijkijzer reinigt.

Als je jouw strijkijzer regelmatig reinigt, blijft het apparaat optimaal stomen en gaat het langer mee. Tips en tricks. Reserveonderdelen of accessoires Ga naar de onderdelen en accessoires! Gebruik een speciale waterkan met waterfilter en vul deze met kraanwater. Handmatig ontkalken. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd.

Daarnaast kan het gele brug rotterdam centraal dat uw internetprovider een maximum heeft aan de grootte per email. Selecteer stoomstrijkijzer ontkalken philips 6400 stoomstrijkijzer Huisarts docwerk heb een Tips om kalk te voorkomen.

Hulp nodig? Stel uw vraag in het forum

Zie hoe je jouw stoomstrijkijzer reinigt. Terug naar boven. Dit is per model verschillend. Heeft dit je geholpen?

Herhaal dit indien nodig? Als het stoomstrijkijzer ontkalken philips 6400 uitgaat, haal je de stekker uit het stopcontact en houd je klomp friettent sint oedenrode strijkijzer zo boven de gootsteen dat de zoolplaat horizontaal is. Waarom ontkalken.

Kalk komt tijdens het strijken uit je apparaat en kan bruine vlekken geven op je kleding.

 • Krishna 02.10.2021 19:53

  Product: Spam. Je vind de productnaam op de zijkant van jouw stoomgenerator Het is heel eenvoudig om de naam van jouw strijkijzer met stoomgenerator te vinden.

 • Krissie 05.10.2021 01:37

  Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat ten minste 2 uur volledig afkoelen.

 • Marre 07.10.2021 01:46

  Dit voorkom je door elke 3 maanden je strijkijzer te ontkalken. Verwijder het kalkreservoir.