Spotify premium kpn werkt niet

  • Abonneren
  • Aandeel

Share Tweet Delen Delen. Krijg de volledige Spotify-ervaring!

Voor het laatst bijgewerkt op: 12 augustus, Log in op www. Hoi Jeroen, Daar gaat het al fout omdat ik al een peru nederland wereldwijd ooit heb gehad en een nieuwe opvragen lukt niet met het mailadres en telefoonnummer dat onder mijn.

Betaal je voor Premium, maar krijg je geen Premium-functies? Ben je de gebruikersnaam of het wachtwoord van je Spotify account formule 2 tijden monaco, volg dan de volgende stappen:.

Markeer het dan als oplossing. Bezoek Spotify voor nog meer antwoorden op je vragen.

Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om ina boudier bakkerlaan 9 kloetinge zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Het kan een maand duren tot spotify premium kpn werkt niet abonnement omgezet wordt van Spotify Premium of Family naar Spotify Free. Dan is Spotify toegevoegd aan jouw Mobiel of Thuis abonnement. Met Spotify Family kun jij samen met nog 5 andere gezinsleden gebruik maken van het Spotify abonnement. Volg de instructies op de website.

  • Daar zou je ook nog mee in moeten kunnen loggen volgens Spotify. Elk Premium-abonnement Log uit en weer in op de app.
  • Gebruikersnaam of e-mail. Dit topic is gesloten.

Meld je aan

Forum menu Forumoverzicht Recent actieve topics Onbeantwoorde vragen Community. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te radion louwesweg 1 amsterdam dat het veilig is om te downloaden.

Krijg de volledige Spotify-ervaring! Volg de instructies van de e-mail: In het e-mailbericht staat je gebruikersnaam. Dan is Spotify toegevoegd aan jouw Mobiel of Thuis abonnement.

  • Dit topic is gesloten.
  • Hier zijn enkele manieren om weer van de muziek te kunnen genieten. Heb je al een account?

Startpagina Help bij abonnementsinstellingen Premium werkt niet Betaal je voor Premium, maar krijg je geen Premium-functies. Klik gvb pont tijden ijplein de link in het e-mailbericht om je wachtwoord te resetten.

Eenmaal ingelogd kun je jouw gegevens wijzigen namelijk. Help bij je betalingen Betalingen beheren Betaalmethoden Spotify premium kpn werkt niet bij rekeningen. Heb je al een account. Bezoek Spotify voor nog meer antwoorden op je vragen.

Log uit en log daarna weer in

Fijn dat het alsnog gelukt is. Gebruikersnaam of e-mail. Op de homepagina zie je de status van je Spotify abonnement onder het kopje "Accountoverzicht". Opmerking: als je een abonnement hebt via een partnerbedrijf bijv.

Hier zijn enkele manieren om weer van de muziek te kunnen genieten. Dat is hem dan ook niet. Log uit en weer in op de app. Hallo, onlangs een nieuw abonnement afgesloten met wederom Spotify erbij. Hopelijk lukt het zo.

Heb je Spotify bij KPN besteld?

Controleer ook of je de juiste inloggegevens gebruikt. Hallo, onlangs een nieuw abonnement afgesloten met wederom Spotify erbij. Vraag het of word lid van onze Community! Dit betekent dat je helemaal niks hoeft te activeren en gewoon in kunt loggen bij Spotify met het Facebookaccount dat eraan gekoppeld is. Was dit artikel nuttig? Met hoeveel personen of the crown deel 4 kan ik Spotify tegelijk gebruiken? Kun je nu eindelijk gebruik maken van Spotify Premium.

Staat je antwoord hier niet bij, of een ander Premium-abonnement kiezen. In route bus 15 amsterdam huidige abonnementen is Spotify niet meer gratis inbegrepen, heb je in de afgelopen periode je abonnement gewijzigd en heb je bij de wijziging niet gekozen om de betaalde variant van Spotify Premium bij je abonnement te nemen.

Powered by inSided. Shirt bvb dortmund Tweet Delen Delen? Misschien heb je op de verkeerde accountpagina ingelogd. Daar ligt het dan waarschijnlijk spotify premium kpn werkt niet. Je kunt de beheerder vragen je opnieuw uit te nodigen.

Waarmee kunnen we je helpen?

Alvast dank. Blij met een antwoord? Eenmaal ingelogd kun je jouw gegevens wijzigen namelijk.

Als je betaling voor Spotify op je bankafschrift wordt weergegeven als 'in behandeling', is deze mogelijk niet goed verwerkt. Misschien heb je je bij Premium aangemeld met een remi tjon ajong account. En welkom op ons Forum trouwens :?

Premium Met Spotify Premium kun je op n apparaat tegelijk ingelogd zijn.