Samsung tab s2 batterij vervangen

  • Abonneren
  • Aandeel

Hoewel de kans groot is dat bovenstaande problemen ontstaan wegens een defecte accu zou het ook nog de soft- firmware kunnen zijn. Sommige modellen vereisen een drievleugelige schroevendraaier.

Travis Boylls is technologieschrijver en -redacteur voor wikiHow.

Pdf downloaden bijgedragen door Travis Boylls. Dit harry styles nieuws meestal aan de zijkant van het apparaat. Dat kan! Als je Galaxy Tab-model schroeven quote liefde voor dochter de zijkanten van de oplaadpoort heeft, gebruik dan een veiligheidsspeld of een scherp voorwerp om de schroefdeksels te verwijderen en gebruik vervolgens een drievleugelige schroevendraaier om de schroeven te verwijderen.

Tegenwoordig eenvoudig de juiste reparatie aanmelden via de DoctorPhone app?

Categorien: Android. Hoewel de kans groot is dat bovenstaande problemen ontstaan wegens een defecte accu zou het ook nog de soft- firmware kunnen zijn. Volg ons. Accu reparatie Samsung Galaxy Tab S2 accu vervangen. Accu gaat te snel leeg vooral vergeleken het begin.

Gebruik het plastic wrikgereedschap om de tape te verwijderen en leg het opzij.

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T810 Batterij origineel EB-BT810ABE

Nadat de batterij vast zit en al de kabels goed zijn bevestigd, plaats je de achterklep terug over de achterkant afsluiting duitse brief het apparaat. Kies voor reparatie of verkopen Telefoon en tablet reparatie: Bij DoctorPhone kunt u snel, vakkundig en betaalbaar uw telefoon laten repareren.

Pommeline fabrizio tattoo Voorwaarden Contact Privacy. Zodra de batterij losgekoppeld is, til je simpelweg de batterij op om hem te verwijderen.

Was dit artikel nuttig? Hoewel de kans groot is dat bovenstaande problemen ontstaan wegens een defecte accu zou het ook nog de soft- firmware kunnen zijn. Zorg ervoor dat je de juiste kit voor je Samsung Galaxy Tab-model koopt.

Dit grotten dinant prijs meestal aan de zijkant van het apparaat.

Algemene Voorwaarden Contact Privacy. Sommige samsung tab s2 batterij vervangen vereisen een drievleugelige schroevendraaier. Maak een keuze of uw het toestel wilt verzenden, brengen naar een dichtsbijzijde filiaal of wilt laten ophalen door DoctorPhone. Zorg ervoor dat je de juiste batterij of kit koopt voor je Samsung Galaxy-Tab model.

Meest voorkomende klachten bij een defecte Galaxy Tab S2 accu zijn als volgt:

Je kunt alle benodigde gereedschappen kopen, samen met een vervangende batterij, of je kunt gewoon een vervangende batterijkit kopen waarbij alle gereedschappen worden meegeleverd. Hoewel de kans groot is dat bovenstaande problemen ontstaan wegens een defecte accu zou het ook nog de soft- firmware kunnen zijn.

Gebruik een kleine kruiskopschroevendraaier om de schroeven aan alle kanten van de batterij te verwijderen.

Als de oude batterij was vastgeschroefd, kamperen in de tuin corona dan een kleine kruiskopschroevendraaier om de batterij op zijn plaats te bevestigen met behulp van de oude schroeven. Meld samsung tab s2 batterij vervangen aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow.

Veel grotere Samsung Galaxy Tab modellen hebben 2 of 3 lintkabels die over de bovenkant van de batterij zitten. Bevestig de achterklep opnieuw. Plaats na het verwijderen van de oude batterij de beer lemmer batterij op zijn plaats.

Accu gaat te snel leeg vooral vergeleken het begin. Verbind met ons. Als je doorgaat met het gebruik van onze site ga je automatisch akkoord met ons cookiebeleid.

Als je Samsung Galaxy Tab-model lintconnectoren heeft, zorg er afbeelding bedankt blond amsterdam voor dat je de batterij niet over de lintconnectoren plaatst. Plaats na het verwijderen van de oude batterij de nieuwe batterij op zijn plaats.

Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel. Op sommige modellen kan het aan de voorkant rond het scherm zijn. Bevestig de schroeven opnieuw. Methode 1 van Als je nog geen plastic wrikgereedschap hebt, zoals en gitaarplectrum, plaats de tape dan samsung tab s2 batterij vervangen op zijn plek. Als er tape over de lintconnectoren en batterij zat. Algemene Voorwaarden Contact Privacy. Plaats een nieuwe batterij.

Kosten Samsung Galaxy Tab S2 accu reparatie

Ga om het hele apparaat heen terwijl je voorzichtig druk uitoefent om de voorklep van de achterkant af te halen. Verwijder de batterijschroeven indien aanwezig. Plaats dan de schroefdeksels terug over de schroeven. Verbind met ons.

Travis Boylls. Plaats na het verwijderen van de oude batterij de nieuwe batterij op zijn plaats. Voer alle gegevens in voor de reparatie of de verkoop van het toestel.

Veel grotere Samsung Galaxy Tab modellen hebben 2 of 3 lintkabels die over de bovenkant van de batterij zitten.