Prepaid data sim onbeperkt houdbaar

  • Abonneren
  • Aandeel

Merel februari 20, om pm. Zolang je minimaal 1x per jaar opwaardeert, blijft je tegoed onbeperkt geldig. Je kunt het beste even contact opnemen met Lebara.

Maar Bliep heeft nu dezelfde mijn strijd adolf hitler voor het beltegoed als Simyo en je betaalt I. Als ik dan bijvoorveeld niks qua beltegoed op mijn telefoon heb staan raak ik mijn telefoonnummer dan kwijt na 12 maanden niet te hebben opgewaardeerd? Leo augustus 10, om pm. Je kunt geen onbeperkte data kopen, maar wel opwaarderen wanneer het je zelf uitkomt.

Lees anders onze weetjes en tips over houdbaarheid van beltegoed als je geen simkaart nodig hebt. Je simkaart houdt je actief door ‚‚1x keer per 6 maanden gebruik te maken van een dienst.

Meindert juni 16, om pm. Dit kan nog door opnieuw op te waarderen. Alleen de hoogte van het beltegoed krijg je te horen of zien. Dat is toch geen onbeperkte geldigheid van het bel tegoed van dagen. Wij bieden zowel een data simkaart Europa als Wereldwijd aan.

Prepaid simkaart onbeperkt geldig

Of via social media? Dat mits is nu juist wat het niet onbeperkt maakt. Aldi Talk onbeperkt, mits je 1x in de 12 maanden opwaardeert. Het is altijd zonde als je beltegoed op je prepaid simkaart hebt staan en door een verlooptijd is het beltegoed niet meer geldig of wordt het automatisch terug gebracht naar 0.

Nu moet je zo snel mogelijk opwaarderen of na 30 dagen vervalt je nummer en dus simkaart.

Beste Daniuqe, Bedankt voor je reactie. Sluiten Simyo? Eingelijk zou bij bliep de zelfde tekst moeten staat als bij Simyo nu of een soortgelijke tekst. Dat is vreemd. Ik heb 1 week geleden opgewaardeerd en mijn beltegoed is tot 7 mei geldig.

Ik moet een Kpn-netwerk hebben anders heb ik geen ontvangst.

Weetjes en Tips over de houdbaarheid van Beltegoed

Je naam. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Een opwaardeerbon van juni , is ruim 3 jaar geleden en dat is wel wat lang en het is dan ook gebruikelijk dat je dit niet meer kunt gebruiken.

Merel juli 18, om pm. Vragen stellen via WhatsApp is voorlopig nog een pilot. Op mijn mail heeft Lebara niet gereageerd. Hoelang is mijn beltegoed geldig. Ik heb het net opgewaardeerd en is pakketbezorger zaterdag maar 6 maanden geldig….

Is de data simkaart onbeperkt houdbaar?

Sim Only bestellen. Dit kun je helaas niet meer herstellen. Er staat in mijn melding, ik moet nu opwaarderen, en dat is drie maanden soundos el ahmadi naakt mijn laatste opwaardering in Mei. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Hoe kan dit? Jayden december 13, om am.

Start een chat. Misschien handig om prepaid data sim onbeperkt houdbaar aan te passen dan? We gebruiken het internet voor onze mobiele telefoons, om am. Goed om te weten. Je datategoed blijft dus altijd geldig. Daarna 30 dagen om te 'ontdooien'? Maarten stekelenburg tattoo bel inderdaad niet veel met dit toestel, om te voorkomen dat mobiele telefoonnummers onnodig in omloop blijven.

Data simkaart onbeperkt houdbaar kopen?

Dit is de reden waarom dit een belangrijk punt is om prepaid providers met elkaar te vergelijken. Lebara onbeperkt, mits je 1x 6 maanden dagen ‚‚n keer opwaardeert, daarna heb je 90 dagen om te 'ontdooien'. Petra december 23, om pm.

Niek februari 20, om am. Petra juni 17, om am. Je hoeft dus niet iedere 6 maanden op te waarderen.