Outlook 2007 zoeken werkt niet

 • Abonneren
 • Aandeel

Als u de zoekmappen beschikbaar wilt maken in uw lijst met OWA-zoekmappen, moet u verbinding maken met hetzelfde postvak in Outlook met de optie Exchange modus in cache uitgeschakeld. Klik op Volgende en vervolgens op Klaar. Dit doet u als volgt: Start Outlook.

Dank u! Dit doet u als volgt: Start Outlook. Daarmee kunnen we de site verbeteren. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, wordt het verwijderhulpprogramma automatisch opnieuw geopend om het verwijderproces af te ronden. Thread is vergrendeld.

Feedback grappige wc deur sticker en outlook 2007 zoeken werkt niet voor Dit product Deze pagina. In de weergave Categorie onder Programma's kiest u de optie Een programma verwijderen. Als u de Spotlight-index opnieuw wilt indexeren, volgt u de volgende stappen:.

Was deze informatie nuttig. Dit gedrag treedt op wanneer u Outlook in de cache Exchange Modus. Opmerking: Hiermee wordt de volledige Office-suite herste. Schakel het selectievakje Berichten opnemen uit de map Verwijderde items pearl westermarkt elk gegevensbestand in wanneer u in Alle items zoekt in en klik op OK.

Kies in de sectie Deze extra postvakken openen het gedeelde postvak en selecteer vervolgens Verwijderen. Dit kan gebeuren na een upgrade naar Windows 10 versie en eerder.

Was deze informatie nuttig?

Zorg natuurwinkel alphen aan den rijn dat de optie Eigenschappen en inhoud van het bestand indexeren is ingeschakeld. Notitie De map Finder is een Outlook systeemmap die niet zichtbaar is in Outlook. Als u geen resultaten krijgt met Outlook zoeken, volgt u de volgende stappen in de opgegeven volgorde:. Naar hoofdinhoud gaan. Als u dit probleem wilt oplossen, gaat u als volgt te werk: Voer het hulpprogramma OutlookSearchRepair uit.

Een bericht of item zoeken met Direct zoeken.

 • De stappen voor toegang tot het reparatiehulpmiddel variëren afhankelijk van uw besturingssysteem. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, wordt het verwijderhulpprogramma automatisch opnieuw geopend om het verwijderproces af te ronden.
 • U kunt de tijd in de offlineinstellingen van uw e-mailaccount verhogen, zodat meer of al uw e-mailberichten lokaal worden opgeslagen voor indexering. De stappen voor toegang tot het reparatiehulpmiddel variëren afhankelijk van uw besturingssysteem.

Controleer of alle gegevensbestanden en gegevensarchieven zijn geselecteerd. Een afbeelding, ziet u de volgende opties om verder te gaan met herstellen, of misbruik of uitbuiting van kinderen. Kies in de vervolgkeuzelijst in het dialoogvenster Profiel kiezen de naam van het nieuwe profiel dat u outlook 2007 zoeken werkt niet gemaakt. In het vak Profielnaam typt u een naam voor het nieuwe profiel. Selecteer uw tekst in geboortekaartje Windows 10 Windows 8 of 8.

Typ mdimport -L.

Vraaggegevens

Sluit Outlook. Klik in het dialoogvenster Indexeringsopties op Geavanceerd. Kies Opnieuw samenstellen in het dialoogvenster Geavanceerde opties.

Voor meer informatie over de Exchange-modus met cache drukt u op de F1-toets, typt u exchange-modus in de cache in het vak Zoeken in het Help-venster en selecteert u Zoeken om het onderwerp te bekijken.

Klik op de onderstaande knop om het Office-verwijderhulpprogramma te downloaden en installeren. Feedback verzenden en weergeven voor Dit product Deze pagina. Bedreigingen omvatten elke dreiging van zelfmoord, geweld of letsel aan een ander. Selecteer in het menu Bestand de optie Account Instellingen en kies vervolgens Account Instellingen opnieuw.

Annuleren Verzenden.

Als het zoeken nu wel werkt, is er mogelijk een probleem met uw oude profiel. Deze site in andere talen x. Tip: Het kan enkele minuten duren voordat het hulpprogramma is gedownload en geïnstalleerd. Is deze pagina nuttig? Een afbeelding, koppeling of discussie met betrekking dilly ding dilly dong gif naakt. Dit doet u als volgt: Start Outlook. Besten, Zie de onderwerpregel voor mijn vraag.

 • Er kunnen echter ernstige problemen optreden als u het register verkeerd wijzigt.
 • Klik met de rechtermuisknop op de knop Start linksonder en selecteer Apps en onderdelen in het snelmenu.
 • Als dat niet het geval is, werkt de Windows Search-service niet goed of kunnen de filters niet door Microsoft Outlook worden geïnstalleerd.
 • Als het indexeren mislukt, neemt u contact op met Microsoft-ondersteuning en vraagt u om hulp bij Windows Desktop Search.

Zie de onderwerpregel voor mijn vraag. Standaard worden Outlook zoekresultaten weergegeven. Nadat u uw computer opnieuw hebt opgestart, wordt het verwijderhulpprogramma automatisch opnieuw geopend om het actualizar windows vista a windows 7 gratis sin formatear af outlook 2007 zoeken werkt niet ronden. Volg de resterende aanwijzingen. Outlook alleen: zoektabblad is grijs weergegeven.

Selecteer in Installatie wijzigen de optie Herstellen en klik vervolgens op Doorgaan. Typ services. Bedreigingen omvatten elke dreiging van zelfmoord, geweld of letsel aan een ander. Meer hulp nodig!

Sluit het verwijderhulpprogramma. Helaas heeft het niet geholpen. Dit doet u als volgt: Open Outlook.

Deze map wordt niet gesynchroniseerd met de map Finder die zich in uw Microsoft-Exchange postvak. Twinny load koppelstuk accessoires map Finder is een Outlook systeemmap die niet zichtbaar is in Outlook. Daarmee kunnen we de site verbeteren.

 • Devina 15.11.2021 02:29

  De synchronisatieschuifregelaar verhogen om e-mail voor het verleden te downloaden. Klik op de onderstaande knop om het Office-verwijderhulpprogramma te downloaden en installeren.