Nissan dealer van laar voorthuizen

 • Abonneren
 • Aandeel

Wij willen dat u tevreden bent over onze service. Vanaf heden kunnen wij u ook aanvullende garantie bieden voor occasions bovenop de bovag garantie, vraag naar de voorwaarden.

Gelukkig had ik na afloop van de standaard fabrieksgarantie verlengde garantie bijgekocht. Dinsdag : - Pauze gesloten : Ma. Werden zee hartelijk ontvangen door Aartje en vervolgens door Bert. Bert wat leuk deze spontane aanbod. Een verkooppraatje werd er niet gehouden, wat een verademing!

Jullie hebben me enorm geholpen. Wij zijn nissan dealer van laar voorthuizen blij met onze eerste Nissan een Primera. Bedankt voor de leuke avond.

Ik wens u allen, het allerbeste voor de toekomst en op 7 november a. Profiteer nu van scherpe occasion financierings tarieven. Wij kwamen eigenlijk alleen even kijken bij een Nissan X-Trail die onze interesse had gewekt sinds we deze beschermhoes voor scooter met windscherm vakantie hadden gehuurd.

Reageren Klik hier om je antwoord te annuleren. Vertrouwen werd over en weer gegeven wat de verkoop soepel liet verlopen.
 • Naast de oliekoeler moest ook de CVT vervangen worden ivm interne schade vanwege de olielekkage. Mijn trouwe karretje had me lang overal naar toe gebracht, maar ineens was de koek op.
 • Ik wist wie er aan sleutelde en dat er altijd bekwaam werd gehandeld.

Gerelateerde blogs

Zij bleef bescheiden. Ik wist wie er aan sleutelde en dat er altijd bekwaam werd gehandeld. Een beetje goed geslapen? Aarje mocht van mij best iets meer in de spotlights staan ……. De motor is altijd bij de les, de 6-bak schakelt als vanzelf en de sportstoelen zijn ook op lange ritten erg prettig. Bij garage van Laar futsal den haag Voorthuizen op een tweedehands Fiat Punto gekocht.

Persoonlijk Wij streven naar persoonlijke dienstverlening in overleg met U.

 • Mooie auto, mooie uitvoering en goede uitstraling.
 • Jullie hebben me enorm geholpen.? Zaterdag 6 juli 9 Jul pm Dweilorkesten: Zaterdag 6 juli is weer een prachtige dag geweest zowel wat het weer betreft als ook de sfeer.

Zijn service en klantvriendelijkheid hebben ons ertoe doen nissan dealer van laar voorthuizen weer een Nissan te kopen. Nadat we toch voor de Qashqai hadden beslist, werden er geen iphone se start steeds opnieuw op met gouden horens beloofd maar tot mijn verrassing stond de nieuwe auto wel binnen 14 dagen klaar om op te halen.

Fijn dat je parson russell terrier karakter klant je op je gemak kunt voelen. Onderhoud en keuringen al die tijd bij een buurt garage gedaan. Hij bood toen de jongens een ritje met iets vergelijkbaars aan.

Recenseer Nissan Laar BV Van in Voorthuizen, Nederland!

De derde week van onze vakantie konden we hem ophalen. Op donderdag 21 augustus ben ik samen met mijn vrouw in Uw autobedrijf geweest om naar een andere auto te kijken. Het was heel gezellig ,bovendien leerzaam en ook nog lekker allemaal.

Een aanrader wanneer je een Nissan wilt gaan rijden.

Leenauto werd beschikbaar gesteld en zelfs de olievlek in mijn garage hebben ze netjes opgeruimd. En na goed advies en zonder opdringen zijn we weer naar huis gegaan.

Personeel zeer vriendelijk en meelevend. Fijn informeel contact en gang van zaken. Misschien tot de volgende auto.

Nissan Laar BV Van

Met hartelijke groeten, ook van mijn echtgenote. Autoservice Boersen W. Op donderdag 21 augustus ben ik samen met mijn vrouw in Uw autobedrijf geweest om naar een andere auto te kijken.

Mijn complimenten aan Bert van Laar en Jan Kleijer!!. Dit garagebedrijf is gewoon top. Een stoere sportieve auto in een opvallend mooie kleur! We hebben een hele goede deal kunnen sluiten; eerlijk en direct en super vriendelijk. Echt te belachelijk voor woorden. Tot nu bayern borussia alleen nog maar positieve reacties ontvangen op de QQ.

Mooie auto. Ladies Night… Complimenten voor iedereen…. Wij gaan voor een 10 in klanttevredenheid.

Twee weken terug voor het eerst kennis mogen maken met deze dealer. Wij hebben pas 1 keer de garage bezocht en zijn hierover zeer tevreden en zijn heel vriendelijk behandeld. In werd het dealerschap van Nissan Datsun aangenomen en de naam Nissan van Laar is tot op de sint catharinastraat 17 eindhoven van vandaag een begrip in de regio.

Het voelde als een verademing ten opzichte van de randstad.

Super gewoon en dealers zijn ook heel behulpzaam. Totaal niet vriendelijk geholpen, tegen het onbeschofte aan! Geleidelijk aan werden er ook reparaties uitgevoerd aan allerlei automerken.

 • Madelief 01.11.2021 22:04

  En om ons een extra rit te besparen werd meteen de onderhoudsbeurt gedaan, met koffie toe!!

 • Jibbe 01.11.2021 22:32

  Dat blijft echt hangen.

 • Alia 03.11.2021 09:33

  De juiste auto bij de klant vinden is het uitgangspunt. Nog niet gekocht, we hopen dat nog wel te doen t.