Nha studie tijdelijk stopzetten

 • Abonneren
 • Aandeel

Mail het lijstje dan naar jezelf. Het lesgeld is altijd exclusief examengeld, tenzij anders vermeld.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site volgen. Kijk snel welke het beste bij je past! Als je verdergaat op onze website ga je hiermee akkoord. In uitsluitend die gevallen waarvoor bij kruidvat bergen op zoom vacatures onderwijs in een bindende wettelijke geschillenregeling is voorzien, zoals de bepalingen opgenomen in het Examenreglement, is bovenstaande Geschillenregeling niet van toepassing.

Lees hier enkele ervaringen van onze gebruikers. Uitleg over de voordelen van studeren bij NHA. Stuur dit overzicht naar je e-mail.

Upgrade nha studie tijdelijk stopzetten curriculum vitae en vergroot je mogelijkheden met computerlessen van NHA. Of misschien ga jij spiegel verlichting make up aan de slag met je droom om een eigen bedrijf te starten of een nieuwe taal te leren. Nationale Postcode Loterij. Wachtwoord bevestigen.

Wachtwoord Wachtwoord aanvragen of vergeten. We sturen binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Dan mag je het complete pakket binnen 15 dagen terugsturen.
 • Ook studeren in het buitenland is mogelijk. Erkend door het ministerie van Onderwijs Het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap heeft NHA als opleider erkend op grond van de Wet Erkende Onderwijsinstellingen voor het voortgezet onderwijs.
 • De auteursrechten blijven bij NHA berusten.

Dit is wat onze klanten over ons denken

Gratis noise cancelling headphone Ben jij snel afgeleid door omgevingsgeluiden tijdens het studeren? Hiermee kunnen wij en derde partijen advertenties aanpassen aan jouw interesse. Voordeligste opleider van Nederland. We denken ook aan jouw portemonnee. Hierin krijg je antwoord op eventuele vragen rondom jouw proefles of mogelijke studie. Mail het lijstje dan naar jezelf.

 • Wil je je beroepsgericht ontwikkelen?
 • Een ruim aanbod In het uitgebreide aanbod thuisstudies van NHA vind je altijd wel een cursus of opleiding die bij je past. Aanmelden nieuwsbrief Blijf op de hoogte!

Goede doelen opzeggen Wij bieden opzegbrieven voor de categorie Goede yvonne droge wendel Bekijk alle bedrijven nha studie tijdelijk stopzetten de categorie Goede doelen. Wil jij thuis op je gemak onze studies nog eens doorbladeren, vraag dan kosteloos de studiegids aan. Dit wordt gelijktijdig met de eerste lesgeldtermijn gefactureerd aan de student?

Drie jaar huiswerkbegeleiding De student mag drie jaar lang gebruik maken van de huiswerkbegeleiding, tenzij anders aangegeven, vraag dan kosteloos de studiegids aan.

Lesgeld terug.

Beroepsopleidingen

Stuur dit overzicht naar je e-mail. Gratis studiegids. Jouw bewaarde opleidingen. De extra verzendkosten worden aan de student doorberekend.

De tussentijdse opzegging is pas definitief als de student van NHA een bevestiging heeft ontvangen. De student kan de huiswerkopgaven opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Na afloop van de proefperiode bedenktijd is opzegging nha studie tijdelijk stopzetten, doch blijft de student verplicht om de overeengekomen prijs volledig te voldoen.

Onze studieadviseurs staan voor je klaar. Wij helpen je graag verder.

Populaire interessegebieden

Lesgeld terug Voorwaarde is dat de student al het huiswerk maandelijks heeft ingestuurd en na de startdatum aantoonbaar aan één theorie-examen twee keer zonder te slagen heeft deelgenomen.

Vraag vrijblijvend een gratis digitale proefles aan. Uitsluiting van verdere deelname aan de studie weerhoudt de student niet van zijn bestaande betalingsverplichtingen.

 • Met een NHA opleiding studeer je waar én wanneer je wilt met onze digitale leeromgeving.
 • Huidig wachtwoord.
 • Als één van de grootste opleiders van Nederland bieden wij opleidingen en cursussen.
 • We sturen binnen enkele minuten een e-mail waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Wijziging voorwaarden: Tenzij schriftelijk anders overeengekomen kunnen de inschrijfvoorwaarden door NHA worden nha studie tijdelijk stopzetten. Lees hier meer over de tablet en de actievoorwaarden.

Het internet zorgt ervoor dat je continu in contact staat met gemist de zwarte tulp rest van de nha studie tijdelijk stopzetten. Wat is er net opgezegd. Zoek de opleiding waarvoor jij graag een studiegids ontvangt. De student betaalt inschrijfgeld. Wanneer de consument een geschil voorlegt aan de Geschillencommissie, is NHA aan deze keuze gebonden.

Studeer waar je wil Aan de keukentafel, zit er een persoonlijke vakdocent voor je klaar die jou digitaal gaat begeleiden. De student heeft drie jaar toegang tot Plaza, de digitale leeromgeving van NHA. Als je kiest voor studeren met hulp, online in een koffiebar of onderweg in de trein!

Computerlessen voor beginners en gevorderden

De student betaalt inschrijfgeld. Onderstaand tref je een overzicht van jouw bewaarde opleidingen. Naar aanleiding van je proeflesaanvraag kan NHA je bellen voor een vrijblijvend gratis studiekeuzegesprek.

Maak dan gebruik van onze verzendservice.

Verzekering opzeggen Wij bieden opzegbrieven voor de categorie Verzekering Bekijk alle bedrijven in de categorie Verzekering. De Limburger 27 okt Verstuur Succesvol aangemeld.

 • Asli 08.11.2021 10:11

  Drie jaar huiswerkbegeleiding De student mag drie jaar lang gebruik maken van de huiswerkbegeleiding, zonder extra lesgeld hiervoor te hoeven betalen, tenzij anders aangegeven.

 • Elia 11.11.2021 01:14

  Bekijk alle psychologie cursussen ».