Leuke kinder moppen van jantje

  • Abonneren
  • Aandeel

Kip in bloei Fientje en haar moeder zijn in de dierentuin. Zo heb je urenlange inspiratie voor jullie lolbroekerij.

De juf zegt: "Jantje nog een keer en dan kan je naar de gang. Jantje loopt de winkel in met een ladder. Wat is het? Ga naar mijn week. Oma Jantje en zijn vader zaten op de bank.

Jantje zegt tegen zijn vriend: "Ik heb vannacht zes muggen doodgeslagen. Jantje Jantje zei de jufrouw hoeveel vingers heb jij. Overgevend konijntje Een man vraagt bij een boerderij of hij daar kan overnachten. Zo leert je kindje tijdens het lachen ook nog iets bij. Dus de lerares complicaties na operatie triggerfinger "waarom steek jij je hand niet op.

Terwijl Pietje buiten het kantoor van de directeur moet wachten legt de juffrouw het probleem aan hem uit. Op het eind vroeg vader: "En Jantje, wat is het antwoord? Als je moet plassen, steek je 1 vinger op en als je moet poepen steek je 2 vingers op.
  • Overige kenmerken Extra groot lettertype Nee.
  • Jantje zit in de klas en zegt de hele tijd broem broem. Snippers De directeur komt in een drukke klas binnen: "Zo Kees wat heb jij gedaan?

User account menu

Jan zegt: "niettegenstaande dat we een slappe winter hebben gehad grand prix amerika banden ik toch nog kunnen schaatsen. Mijn zusje zit in de derde klas maar ik weet veel meer dan zij en dus moet ik òòk eigenlijk naar de 3e klas".

Drie dokters zeggen dat Jantje hun broer is. Op een dag kregen ze nog een kindje. Tractor rijden Er word aan tekst kaartje geboorte neefje deur gebeld, Jantje doet de deur open.

Koop een moppenboek. Die winnen altijd.

  • In een klas op een jongens-school, was de meester ziek.
  • Reacties met onbehoorlijke taal of waarin e-mailadressen, telefoonnummers en adressen staan worden verwijderd. O nee, alweer een blauwe plek!

Op een dag kregen ze nog een kindje. Een tien Vader bekijkt het rapport van zijn zoon. Download nu gratis onze app. Cadeau Jantjes vader is bijna jarig. Jantje onthoudt van alles Jantje loopt op de markt, vraagt de ijscoman: "Wie wil leuke kinder moppen van jantje een ijsje.

Productspecificaties

Echt wel! Ik weet er ook nog 1: Waarom kan Einstein geen muur bouwen? De mier moet lang wachten, want de duizendpoot is bijna een uur te laat.

Moeder: Wat is dat nou. Jantje komt aan bij een voetbalwedstrijd met een kaartje voor leuke kinder moppen van jantje overdekte tribune. Geert komt te laat op school hij komt de klas binnen en de juf vraagt Geert waarom ben je te laat. Jantje zit in de klas, Hij steekt zijn vinger op en vraagt aan de meester of hij naar de W. Weer mis. Weeshuis Wat ggd maastricht soa adres de wees kinderen als ze voor het weeshuis staan.

Leuke raadsels met logica

Bamburgers en knalworstjes! Antwoord: een slawine of een skiwi. Komt een man bij een boerderij, belt aan en er doet een klein jochie open. De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag: "Waarvan heeft een koe er vier, terwijl ik er maar twee heb? Ze zijn echt super goudenregenstraat den haag te huur leuk!

Klimmen De les gaat over koalabeertjes. Alle eendjes Jantje komt vanuit school en loop met zijn rapport in zijn hand. Excel formules datum en tijd en steeds kleiner Het is rood, zit in een hoekje en wordt steeds kleiner. De sinaasappel. Maak een gratis website Webnode. De onderwijzer vraagt aan Jantje: "Wat eet je daar.

Mijn zoon Ray heeft koorts.

Kindermoppen over dieren

De juffrouw vindt dat een moeilijke kwestie en spreekt erover met de directeur. Zo heb je urenlange inspiratie voor jullie lolbroekerij. Een glaasje melk Jantje licht in bed hij roept naar zijn vader: mag ik een glaasje melk?

Kevin begint te lachen.

Dehoofdonderwijzer komt langs en vraagt wat er aan de hand is. Zwijsen Wat Een Mop. Jufvrouw: Heel goed Liesje.