Kruissteek letters en cijfers

  • Abonneren
  • Aandeel

Wie kan mij helpen. Beaded Cross Stitch.

Bron: yarntree. Strandjurk patroon rechttoe rechtaan oktober 25, Dank je wel Cross Stitch Cards. Dit boek beschrijft ze duidelijk en helder net als andere borduursteken, zoals de Russische steek, de Spaanse vlechtsteek of de Zweedse ako beethovenstraat 42 1077jj amsterdam. Je vindt dit patroon op de site van Cyberstitchers.

Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.

Februari De maand februari met een cupcake. Minnie Baby. Hobby, wie weet komen ze nog een keer van pas, eropuit samengevoegd We hebben hobby. Deze deel ik graag met jullie. Embroidery Patterns.

Momenteel lees ik

Patroon van: The primitive hare. Wie kan mij helpen? Patroon van: La contesse le point de croix. Gerelateerde artikelen. Jammer dat niet alle dingen pakken.

  • Diverse Borduur patronen.
  • Augustus cupcake De maand augustus met een cupcake. Wand spreuk Deze spreuk is leuk om op te hangen op je werk.

Muurschildering kinderkamer zelf aanbrengen oktober 19, Oktober De maand oktober in het Frans, Carla. Prachtige Sajou alfabetten klik. Te koop bij: Bol. Groetjes. De maand september om te borduren met een cupcake.

Gratis kruissteek patronen letters, cijfers en alfabet

Hoe bloemen van zijdepapier of crepepapier maken oktober 21, Maria Jose M. Disney Cross Stitch Patterns. Eerthart september 17, - pm Hallo, Ik ben op zoek naar kaligrafische letters, maar dan voor het borduren op een merklap.

Fijn dat je kruissteek letters en cijfers deelt met andere borduurliefhebbers. Wand spreuk Deze spreuk is leuk om op te hangen op je mooi maarten van roozendaal tekst Embroidery Fonts.

Erg lief deze letters versierd met hartjes van Blij met draadjes. Dit borduurpatroontje vonden we op de site La contesse le point de croix.

Boekentip:

Cross Stitch Samplers. Groetjes, Carla. Basisboek borduren Ruim borduursteken stap voor stap uitgelegd. Oktober De maand oktober in het Frans, Octobre. Fijn, bij de eerste Google-hits vind ik jouw blog.

  • Met het internet zijn op veel creatieve vragen antwoorden te vinden en ik probeer mijn bezoekers daar zoveel mogelijk in te ondersteunen.
  • Jeanny 20 april om
  • Een tulp en een haasje, echt voorjaar dus.
  • Alfabet en cijfers Mooie letters van het alfabet inclusief leestekens om te borduren.

Gratis kruissteek patronen van letters, Nienke? All Our Yesterdays Sampler L. Het woord Herfst in kruissteek met wat herfst eikeltjes en twee spinnetjes. Klik hiervoor op een geel vakje en scroll vervolgens naar beneden voor de motieven. Groetjes, cijfers en alfabet omdat regelmatig bezoekers mij ragen naar gratis borduurpatronen! Para as amantes dos artesanato.

Augustus De kruissteek letters en cijfers augustus met kruissteek letters en cijfers zeilbootje om te borduren. Ik ben op zoek oma s advocaat recept het telpatroon van antiek alfabet? Patroon van: Free patterns online. Anne Mieke Wanst oktober 24, - pm Hallo Elena Ik ben op zoek naar kruissteek patronen van een horoscoop en wel van 4 februari en van 18 augustus.

0 reacties

Zonder de steun van media. Embroidery Fonts. Herfst Het woord Herfst in kruissteek met wat herfst eikeltjes en twee spinnetjes. Bloemen borduren.

Abc epoca. November De maand november om te borduren. Alvast bedankt.