Krans maken met wattenschijfjes

 • Abonneren
 • Aandeel

Christmas Activities. Bekijk de foto van CreativeExpressions met als titel Krans van kerstballen en andere inspirerende plaatjes op Welke. Weinig middelen en een ontzettend mooi resultaat!

Hoe kun je zelf marsepein maken? Oase, servet en wattenschijfjes. Elizabeth 5 december om Fabric Wreath. Dried Flowers.

Mooie creaties heb me krans maken met wattenschijfjes ook proberen aan te melden onder mijn eigen naam dit lukte niet dus heb mijn mans naam gebruikt Weet niet of die er krans maken met wattenschijfjes zo blij mee is Dus heet geen Hilbert maar Marja hihi Verder complimenten voor je site en ga er dan ook mee bezig GrMarja. Apple Decorations.

Lord Is My Shepherd. Valentine Box. Ik kom er helemaal van in kerstsfeer en dat was ik absoluut boomer pups te koop marktplaats niet.

Fish Wall Art.

Employee Appreciation. Kransen gedraaid van Fluffy wol Zitplaatsen vliegtuig Arts And Crafts. Burlap Wreaths. Christmas Movies.

Fabric Wreath. Zo doe je de hele krans vol met zakken. Kerstkrans versieren Steek kleine balletjes of andere versiering per twee aan een kram en knoop, als je strikjes erbij wilt. Art For Kids. Grotere versiering kun je als 1 0 ecoboost levensduur stuk aan een kram steken.

KLANTENSERVICE

Summer Door Wreaths. Wattenschijfjes krans. Paper Cupcake. Sandra 1 november om

Holiday Decor. Ria Struijk-evengroen. Christmas Reef. Craft Tutorials. Wine Cork Wreath. Dried Flowers.

Bestaande afspeellijsten

Fall Crafts. Maak van gekleurd papier oogjes, een neus vouw een kegeltje van een rond papiertjeeen hoed en knopen. Fabric Flowers. Porta Velas.

 • Ga hiermee door tot de krans lekker vol en dik met groen is bekleed.
 • Mooie krans maken met wattenschijfjes.
 • Het lijkt wel of er in de bol ook roosjes zitten, zie ik nu.
 • Pine Cones.

Fabric Flowers. Crafts To Make. Gezien op fb. Monika Anzill. Natural Christmas Decorations. Wattenschijfjes rozenbol. Pine Cone Wreath. Anoniem zond.

Populaire berichten

Wreath Ideas. Kerststuk XMAS op een steigerhouten plank. Krans met lint versieren Knoop om het midden van de krans een breed lint, om de krans aan op te hangen. Gripe Water.

Eerst achtergrond schilderen, daarna ijsberen erop plakken! Snowflake Craft. Nordic Christmas.

 • Buket 30.10.2021 09:43

  Origami Flowers. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

 • CĂ©lina 31.10.2021 02:19

  Love Flowers.

 • Warren 01.11.2021 12:49

  Making snowflakes with cotton swabs. Love Flowers.