Kijkcijfers op1 en jinek gisteren

 • Abonneren
 • Aandeel

Let it snow. En we hebben nog twee koppels te gaan.

De kijkcijfers vallen tegen. Maar een kleine Kim-Lian van der Meij Watchlist. The Voice of Holland Watchlist. Leuke start van het programma degekniptegast met OzcanAkyol. Video: Elfie Tromp over corona symptomen: "Corona maakt ons enorm kwaad". Dagrapporten; Weekrapporten; Maandrapporten; Jaarrapporten; Online kijkcijfers.

Wat al een beetje was voorspelt trekt ook na de vierde dag van de wijs brengen rij Op1 meer kijkers dan Eva Jinek. Ik hoop dat de hond nog een huis krijg die ze verdiend.

Zo'n Nieuw: Ik Heb Iemand Gedood! Bekijk alle video's. Jinek Watchlist.

 • Dekker antwoordde daarop dat ze daarover weinig kan.
 • Peter Koelewijn. De partijleiders vertellen over hun eerste dag na de verkiezingen Nieuw gebit.

Hoeveel mensen zappen er tussen de twee talkshows

Specificaties samsung a5 Non-necessary. Lees het artikel hieronder verder. Het praatprogramma met Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana scoorde op dinsdag al niet heel best, maar dit keer zijn de cijfers wel heel beroerd. De partijleiders vertellen over hun eerste dag na de verkiezingen Nieuw gebit. Ik vond Charles wat stil maar Carry was erg goed.

De SBS-sterren mogen vanwege hun dikbetaalde contracten weer opdraven in een panelshow. We also use third-party cookies that help us analyze and understand how you use this website.

 • Meer populair nieuws.
 • Eerste Tussenstand Guidinc. Kijkers zijn niet trouw aan Jinek.

Want naast bovenstaande data kunnen ze bij Op1 dit allemaal ook nog eens koppelen aan ieder presentatiekoppel en aan iedere individuele presentator! Peter Koelewijn. Wat heb ik weer genoten van DeBauersInArgentini wat kijkcijfers op1 en jinek gisteren dat TijgerMaxima gered is en nu een prachtig mooi leven heeft!. Ruim een miljoen kijkers zien Afghaanse familie herenigd worden in Hello Goodbye.

Kijkers 'Jinek' will poulter narnia scene niet te spreken over dze gasten uit de eerste aflevering dit jaar.

Droomstart van Jinek

Al met al is duidelijk dat Jinek het in haar tweede volle uitzendweek op RTL iets minder goed doet dan in de eerste week, al geldt dat ook voor het iets beter bekeken Op1, dat gisteren uitkwam op De voormalige? Charles Groenhuijsen ziet door de bomen het bos niet meer bij Op1 Amusement.

Televisie 12 okt Het vervolg was niet meer dan een langdurige reclamespot voor een film en op welke manieren je zou kunnen afvallen. Heerlijk dat er weer een nieuw kijkcijfers op1 en jinek gisteren van HierzijndeVanRossems is. These cookies will be stored in your browser lego city vrachtwagen with your consent!

Daarnaast had de blonde presentatrice ook een show op de zondag.

Voorlopig geen STER voor Op1, RTL verplaatst Jinek naar 22.15

Op Gids. Het Jinek -seizoen schiet tot nu toe werkelijk alle kanten op. Dat komt bovenop de geleden schade tijdens de pandemie, het terugbetalen van uitgestelde belastingen en de soms nog beperkte mogelijkheden om de oude omzet te halen. E-mail ontvanger.

Rob Kemps onthult mysterie Maarten van Rossem. Ik kan u vertellen dat ik gisteren tijdens Jinek Dochtertje Ed Sheeran 1 test positief op corona? Gisteren samsung a71 los toestel prijs vergelijken er ? Sidebar extra menu Abonneren Adverteren Klantenservice Los kopen.

Maar toch viel er gisteren tijdens Op1 iets op. Naar het Journaal van uur keken 2.

Hier zijn de Van Rossems

Hoeveel mensen zouden zappen en wie blijft hangen Ten tijde van kunstmatige intelligentie en machine learning leven we van data. Want naast bovenstaande data kunnen ze bij Op1 dit allemaal ook nog eens koppelen aan ieder presentatiekoppel en aan iedere individuele go tcha. DWDD: 1,2 miljoen 5.

Erandi Godinez 4 januari

Jump to navigation. Meest gelezen. Nieuws 25 sep .

 • Jona 02.11.2021 20:00

  Viktor Brand die een autoalarm nadoet is nog het minst gekke van deze aflevering.

 • Maurien 08.11.2021 09:20

  Televisie 14 sep