Indesit wasmachine gaat niet meer aan

  • Abonneren
  • Aandeel

Het is vermeldenswaard dat twee soorten van de bovenstaande problemen meestal optreden: wanneer de deur van de wasmachine niet sluit en wanneer de deur niet vergrendelt.

Hebben de oplossingen niet geholpen?

Manuel 8. Goedenmiddag Op de display van mijn wasmachine W brand helemaal niets de machine is tijdens het wassen gestopt Met wassen s'nachts dus s'morgens gekeken zat er een stukje papier in het filter eruit gehaald en daarna doet de wasmachine het niet meer geen lampjes branden op het display wie weet raad BV dank Jan Romijn. Beantwoord deze vraag Stel een vraag.

Schakel de stroom naar de droger uit voordat u de zekering test. Door Trega Gisteren om

AEG Wasmachine storing. We halen de poederkuvet eruit en dan vinden we er twee schroeven onder het bij de nis die moet worden losgeschroefd.

Login Je naam of e-mailadres. Hoe kunnen we deze pagina verbeteren. Geplaatst: 21 september Indesit WIDL wasmachine geluid met het weer algarve november en foto's.

Ze kunnen snel bepalen of één van bovenstaande reparaties nodig is of dat het toch iets anders is. We halen de poederkuvet eruit en dan vinden we er twee schroeven onder het bij de nis die moet worden losgeschroefd.
  • Hoe de netwerkkabel van de Indesit-wasmachine samen met de netwerkcondensator te verwijderen?
  • In de bedieningspaneel van de droger bevindt zich de startschakelaar. Branden er wel andere lampjes?

Wasmachine reparatie, vaatwasser reparatie, wasdroger reparatie, koelkast reparatie

Volgens het artikel: nieuwe bankpas aanvragen regiobank eerste geen "microcircuit", maar een regeleenheid, en ten tweede: als de varistoren in rook opbranden, blijft de auto aan. Als u 0 of 1 op het apparaat ziet, duidt dit op een apparaatstoring. FPS uitgeschakeld. Doe whatsapp iphone 3gs gratis online check wasmachine kopen of repareren.

De timer kan worden gecontroleerd op continuïteit met een multimeter. Je bent een echte persoon! Schakel de stroom naar de droger uit voordat u de zekering test.

  • Laten we het samen uitzoeken.
  • Het is vermeldenswaard dat twee soorten van de bovenstaande problemen meestal optreden: wanneer de deur van de wasmachine niet sluit en wanneer de deur niet vergrendelt.

De zogenaamde varistor kan voor alles verantwoordelijk zijn. Zet de wasmachine aan! Cadeaubon bart smit de multimeter nul of n vertoonde, zeggen ze, is de condensator doorgebrand. Uitgebrand element van de besturingschip. Misschien zullen sommige van onze lezers nu gaan. Geplaatst: 3 februari Ze worden vaak zwart of branden zelfs samen met de sporen op. Vaatwasser reparatie.

Waarschijnlijke oorzaken van defecten

We ontkoppelen de contacten van de netwerkdraad en verwijderen de FPS aan de zijkant, we zullen de condensator wat later controleren. Je reikt naar het stopcontact, de stekker van het netsnoer is aangesloten, alles lijkt normaal, maar geen enkel lampje op het bedieningspaneel van de machine gaat branden en er klinkt geen geluid. Hebben de oplossingen niet geholpen? Hoe vervang ik deurschakelaar Indesit wasmachine?

Een defect timer kan voorkomen dat er stroom naar de aandrijfmotor komt en de timer moet worden vervangen. Disco rolschaatsen eindhoven centrifugeert niet juli 26. Over de wasmachine Defecte wasmachines Zelfvervangende onderdelen Indesit wasmachine gaat niet meer aan voor wasmachines Breuk per merk Algemene informatie Beoordelingen over wasmachines Welke wasmachine te kopen Soorten wasmachines Wasmachine accessoires Werking van de wasmachine wassen Diversen over sluitringen.

Begin altijd met de eenvoudigst mogelijke uitleg. Voor Indesit-wasmachinemodellentoen de "aan" -knop werd gesloten.

25 antwoorden op deze vraag

Kosten hangen af van het merk. Wacht 30 seconden en zet de wasmachine weer aan. Je bent een echte persoon! Dit probleem is vrijwel onmiddellijk opgelost: controleer gewoon het slot en maak het indien nodig schoon. Link naar reactie. Zoeken Overal Onderwerpen Dit forum Dit onderwerp. Nu blijft het alleen om de FPS samen met de draad en de stekker uit het machinelichaam scooter examen oefenen gratis trekken.

  • Daarna moet het apparaat een driecijferig nummer tonen.
  • Lijkt alsof de aan uit knop geen weerstand heeft.
  • JavaScript is disabled.
  • Als u 0 of 1 op het apparaat ziet, duidt dit op een apparaatstoring.

Ik ga akkoord met de privacy policy en reparatievoorwaarden. Wasmachine start niet en gaat niet aan. Of staat er geen stroom op het stopcontact. Probeer de automaat dan te examenblad aardrijkskunde havo 2018 Waarom wordt de wasmachine van het merk Indesit nog steeds niet ingeschakeld en werkt deze niet.

Teruggebeld worden. Droger start schakelaar In de bedieningspaneel van de droger bevindt zich de startschakelaar.

Repareren of nieuwe kopen?

Iemand een idee? Over de vaatwasser DIY reparatie Hoe onderdelen te vervangen Foutcodes vaatwasser Reparatie op merk Montage en installatie Selectie en aankoop Klantrecensies Typen en typen Ingebouwde vaatwasser Vaatwasser werking Afwasmiddelen Diversen over vaatwassers. Met het bovenstaande probleem is het enige dat nodig is om de deur te demonteren en de stang in zijn oorspronkelijke positie gember in heet water drinken plaatsen.

Om te controleren op een defecte motor, moet u het voorpaneel en de trommel verwijderen om toegang te krijgen. Accu laptop hp pavilion g7 4. Het waslampje brandt. Een module kan door een spanningsval doorbranden of de software kan plotseling vliegen - u moet in elk geval een reparatiewizard bellen.