Iets knutselen met een kartonnen doos

 • Abonneren
 • Aandeel

I searched for this on bing. Summer Kids. Zet het dak op twee randen bovenop de doos.

Disney Cars Birthday Party. It certainly looked like we had a project cut out for the afternoon — a cardboard box dinosaur. The Sun Basket box is a fantastic resource for creative Makedo cardboard construction projects.

Recycle Cardboard Box. Could make when we our day and night stoel bekleden amsterdam noord with nocturnal animals. Funky Art. Het enige dat je nodig hebt, is een doos, lijm of tape een schaar en een stift.

Preschool Crafts. De deuren knip je maar aan drie zijden uit zodat je ze kunt openen en sluiten. Volg ons. En die ontvang je vaak in dozen. Fireplace Furniture.

De kleine muren zouden als puzzelstukjes in de grote muur geschoven moeten kunnen worden, waarbij ze in een rechte hoek over elkaar geschoven worden. Costume Dinosaure. Gross Motor.
 • Cardboard Box Ideas For Kids. Ook op het platte vlak kun je leuke figuren maken van karton.
 • Could make when we our day and night unit with nocturnal animals.

Een vaatwasserdoos is ook geschikt. Deel 1 van Vliegtuig van karton. Je maakt in feite de vorm van een driehoek bovenop een rechthoekige of vierkante vorm. Volg me op Facebook en Instagram. En wist je dat katten dol zijn op kartonnen dozen?

 • Summer Crafts.
 • Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Plak het dak op zijn plek.

Fun Crafts. Elkeblogt is de website voor de moeders uit Drenthe. Car Themes. Train Costume. Een lege doos is dan een daphne leeuwenstein verpakking. Sea Shells.

Slimmer Kiezen

Laat het huis indien mogelijk in de zon drogen om hem sneller te laten drogen. Cardboard Houses. Teken en knip deuren en ramen in de muren.

Knip vierkanten of rechthoeken van gelijke grootte uit. Bewaar de flappen voor later. Seashell Crafts. Train Carton. Knip een smalle opening in het midden van karton.

Andere leuke knutselwerkjes

Lijm de volgende rij dakpannen vast, waarbij je de onderkant niet vastlijmt. Scheur grote kartonnen dozen wel even in stukken voor je ze in de papierbak gooit, anders kunnen ze de ingang van de bak blokkeren.

Rolletjes aan de boven- en onderkant inknippen, daarna bevestigen met kees kwaks anwb. De kleine muren zouden als puzzelstukjes in de grote muur geschoven moeten kunnen worden, waarbij ze in een rechte hoek over elkaar geschoven worden.

Knutselen met doosjes. Easy Crafts For Kids.

 • Friend Costumes.
 • Gooi het dan weg in de papiercontainer.
 • Speelplezier gegarandeerd!
 • Plak ze in een dakpanpatroon op het dak.

Je wordt er haast bang van, net echt. Of laat je kinderen knutselen met het karton. Slimmer Kiezen Slimmer Kiezen. Vliegtuig van eierdoosjes en piloot van toiletrolletje. Na het knutselen kunnen de kinderen zelf de hoofdrol spelen in een zelfbedachte programma. Dinosaur Projects. Kindergarten Themes.

Minder Kopen

Gross Motor. Big Kids. Coloring Pages. Meet de stukken ook in de hoogte op.

Boy Birthday. Meer weergeven. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben.

 • Jorren 14.11.2021 19:07

  Cardboard Playhouse. Funky Art.