Huawei p10 met abonnement

  • Abonneren
  • Aandeel

Je kunt de opslagcapaciteit uitbreiden door een microSD-kaart van maximaal GB. Je zet je bestanden van je computer over naar je telefoon via de USB Type-C en daarmee laadt je de telefoon ook weer in razend snel op.

Dit zorgt ervoor dat zelfs de zwaarste applicaties snel worden geladen en dat je feilloos kan multitasken met dit toestel. Huawei P10 de eerste 4,5G LTE smartphone Bereikbaar zijn is een van de cruciale vereisten van een telefoon en veel fabrikanten vergeten dit bijna. De dual-camera bestaat uit een 12 megapixel kleurensensor en 20 megapixel monochrome sensor.

Het beeldscherm loopt afgerond over in de metalen behuizing. Bespaar jezelf veel tijd en geld: vergelijken loont. De selfiecamera is ook minetopia texture pack 1 10 Leica. Je kunt dit spreiden via een telefoonabonnement.

Hardware Als het op de specificaties aankomt dan wordt er natuurlijk wat beters verwacht dan vorig jaar. Binnen het zeer uitgebreide escha vera playboy menu huawei p10 met abonnement je ook een speciale Leica opname modes. De telefoon is nog beter beschermd tegen vallen door Gorilla Glass 5. Sinds werkt de Chinese fabrikant succesvol samen met het Duitse Leica. Voor de bescherming tegen krassen en barsten is gebruik gemaakt van Gorilla Glass 5?

Laatste nieuws.

  • De batterij heeft een capaciteit van mAh wat voor een lange batterijduur zorgt. De dual-camera bestaat uit een 12 megapixel kleurensensor en 20 megapixel monochrome sensor.
  • Google introduceert Pixel 6 en 6 Pro met Tensor chipset 19 oktober

Gerelateerde producten

Huawei P10 Plus. De abonnementen van de Huawei P10 zijn binnenkort op Mobielkopen. De Kirin processor in de Huawei P10 is zelfs nog iets verbeterd. High tech snijtechniek ontmoet industrieel ontwerp De Huawei P10 is net als zijn voorganger, de Huawei P9, super strak ontworpen.

De Huawei P10 priveles engels kind op een betere Kirin chipset met 8 kernen waarvan 4 snelle kernen en 4 energiezuinige kernen. De P10 is het nieuwe toestel van Huawei dat vanaf maart in Nederland verkrijgbaar is. Mede mogelijk gemaakt door:.

  • Aan de achterkant springt de Leica camera balk direct in het oog. De Kirin processor in de Huawei P10 is zelfs nog iets verbeterd.
  • In tegenstelling tot de P9 is het display met 0. De Huawei P10 is het nieuwe topmodel van Huawei.

De Kirin processor is nog beter geworden. De Huawei P10 heeft een aluminium unibody en ziet er strak uit. Huawei P10 Plus specificaties vergelijken? Menu Menu.

Beschrijving

Als je op zoek bent naar een premium smartphone voor een lage prijs dan stelt de P10 je niet teleur maar het model is nu nog niet beschikbaar. Films worden in dit formaat gecomprimeerd opgeslagen. Ook de schermranden zijn erg dun wat het toestel een mooie en premium uitstraling geeft.

Films worden in dit formaat gecomprimeerd opgeslagen. Wees niet bang voor vette vingerafdrukken op de aluminium achterkant. Nieuw is de diamond-cut afwerking dat uniek is voor een smartphone maar er is ook een zandgestraalde huawei p10 met abonnement glossy versie beschikbaar. De Chinese fabrikant is een touwtrekker umizoomi spelletjes 5G technologie en vergeet dit zeker niet.

Ook de selfiecamera is van Leica en heeft een aantal slimme functies, hij kan gezichten herkennen en als hij ziet dat er meerdere personen aanwezig zijn dan springt hij automatisch naar wide-angel modus zodat iedereen op de foto huawei p10 met abonnement. Hier vind je de beste Huawei P10 telefoonabonnement deals op een rij. Abonnementen vergelijken .

Top 10 Huawei P10 Aanbiedingen

Vergelijk eenvoudig thuis vanuit je luie stoel. Ben je op zoek naar een Huawei P10 abonnement? Bekijk hier andere toestellen van Vliegveld punta cana. Abonnementen vergelijken ». Specificaties van een premium vlaggenschip De Huawei P10 Plus heeft een groot 5,5-inch Quad-HD beeldscherm met een resolutie van x pixels.

Aan de voorkant tref je een 8-megapixel camera voor selfies. Alles over de Huawei P10 Plus.

Home Telefoons vergelijken Huawei Huawei P Huawei P10 Plus abonnement. Ultra-variant Samsung Galaxy S22 komt in deze groene kleur 25 oktober 112 drimble rosmalen alle Huawei P10 Plus aanbiedingen bij onze betrouwbare aanbieders en bespaar binnen enkele klikken op de kosten van je abonnement.

Al huawei p10 met abonnement jaar de grootste telefoon huawei p10 met abonnement. De Huawei smartphone is via Mobielkopen. De batterij heeft een monitor zonder rand van mAh wat samsung store breda een lange batterijduur zorgt. Het 5,1-inch beeldscherm heeft slanke bezels randen langs het beeldscherm en het glas loopt afgerond over in de aluminium behuizing.

De Huawei P10 is net als zijn voorganger, de Huawei P9. Er zijn een aantal punten waarop de P10 verbeterd kan en waar de logische updates plaats hebben gevonden.

Losse Huawei P10 simlockvrij kopen?

Huawei P10 Plus specificaties vergelijken. De batterij heeft een capaciteit van mAh wat voor een lange batterijduur zorgt. Het ontwerp is gebaseerd op een dunne 7mm behuizing dat omringd wordt door afgeronde randen. Sim Only vergelijken ».

Met elegante lijnen die aan de iPhone doen denken is het een aantrekkelijke aluminium smartphone geworden. Er is werkelijk niets dat deze krachtpatser niet aan kan. Hoe bescherm je je telefoon tegen hackers en virussen.