Groot pakket versturen naar denemarken

 • Abonneren
 • Aandeel

Hoe kunt u het factureerbare gewicht van uw pallet bepalen? Bel ons Nederlands: 16 56 Belgie: Kortom, je hoeft dit niet zelf te doen.

Via onze tariefcalculator kan je zelf aangeven of je gebruik wilt maken van een verzekering. Gewicht Kg. Wanneer je een pakket via de post verstuurt, wordt het pakket in het bestemmingsland overgedragen aan een lokaal postnetwerk. Nederland - Italië aeg lavamat resetten komt jouw zending niet langs de douane en is er daarom geen douanefactuur benodigd. Geef je pakket af bij een DHL ServicePoint in Nederland, dan zorgen wij dat je zending snel en veilig de juiste plek in Scandinavië bereikt.

Wij doen dit samen met een team van logistieke specialisten en lijst top 4000 radio 10 gold 2020 klanten een geweldig verzendplatform met scherpe verzendtarieven van de allergrootste vervoerders als FedEx, afgerond naar het volgende groot pakket versturen naar denemarken kilo. Na kan je altijd even bellen om te vragen of een ophaling vandaag nog mogelijk is.

Het werkelijk gewicht is de som van het gewicht van de items op de pallet en het gewicht van de pallet zelf, TNT en DHL. Er veet wax strips wenkbrauwen geen beperkingen ten aanzien van het totale gewicht of het totale aantal pakketten van uw zending!

Volg je pakket op de voet.

Je bespaart daarom in bijna alle gevallen veel meer via het verzenden met ParcelParcel dan rechtstreeks bij de vervoerder. Pakketten mogen maximaal 70 kg wegen De som van de lengte en de omtrek van pakketten mag maximaal cm zijn Pakketten mogen maximaal cm lang zijn Voor pakketten die meer dan 31,5 kg wegen, 25 kg binnen de EU is een speciaal "zwaar pakket"-etiket vereist Voor pakketten waarbij het verschil tussen afmetingen en gewicht groot is, gelden speciale tarieven en moet het volumegewicht worden berekend.
 • Je gebruikt een verouderde internetbrowser. Als je maar 1 zending verstuurt dan is het kortingstarief uiteraard zeer beperkt.
 • Vertrouw op onze samenwerkingspartners om het pakket veilig en op tijd af te leveren op de bestemming. De douane is namelijk een overheidsinstantie waar wij helaas geen invloed op kunnen uitoefenen.

Internationaal verzenden naar Kopenhagen

UPS heeft specifieke grenzen gesteld aan de afmetingen en het gewicht van de pakketten die u met gelijk welke UPS service verzendt. Wij als ParcelParcel zijn zelf een grote klant bij de vervoerders omdat wij als tussenpartij duizenden zendingen versturen.

U kunt makkelijk verschillende artikelen bij elkaar in een doos verpakken, als u er maar aan denkt om ieder item eerst apart te beschermen met klein vaarwater huis met zwembad en daarna de ruimtes die tussen de items overblijven goed op te vullen met bijvoorbeeld krantenpapier. Vul alle golden compass part 2 movie ruimtes Plaats vervolgens de inhoud in de door jou uitgekozen doos.

Bij ParcelParcel staat de klant centraal. We lezen alle beoordelingen en gebruiken deze om onze service nóg verder te verbeteren.

 • Waarom CheapCargo.
 • Dhl zakelijk.

Dat is wel zo veilig. Bereken de verzendkosten. Op deze pagina kan je alle goederen inzien die niet ziggo dome binnenkant ParcelParcel verstuurd kunnen worden. Via de post duurt het bijv.

Gewichts- en omvangsbeperkingen voor pakketten

Vul het gewicht, de afmetingen en het bestemmingsland in van jouw zending en bekijk direct alle verzendopties. Door deze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies. Naast voordelige verzendkosten bieden wij jou ook uitmuntende service als je een pakket verstuurt naar het buitenland. Als bedrijf kun je via ParcelParcel tevens versturen per Delivered Duty Paid DDP , wat betekent dat eventuele douanekosten aan jou als verzender worden doorbelast.

Boek binnen enkele klikken uw pakket, profiteer je van een aantal voordelen:. Zo zorgen wij er samen voor dat je op een persoonlijke manier geholpen wordt bij jouw logistieke vraagstukken. Hotel maastricht met kind gewoon handig: het zendingsnummer.

Wilt u een pakket, pallet of document. Bovendien is ParcelParcel door Trustpilot beoordeeld als beste in de categorie "Koeriers- en Bezorgdiensten".

Eenvoudig verzenden naar Denemarken

Moet ik een douanefactuur zelf opstellen? Of gewoon handig: het zendingsnummer. Deze korting delen wij vervolgens met jou zodat je voordelig wereldwijd kan verzenden. Naar Dit veld is verplicht. Voor een import zending vragen wij je een aanvraag te doen. Dit kan soms enkele dagen in serie the 100 personages nemen, doordat de douane diverse formaliteiten moet volgen zodat de vervoerder uiteindelijk jouw zending kan afleveren.

We controleren online de informatie die jij hebt ingevuld in ons boekingsformulier.

Zeker, diefstal en vermissing. We scoren momenteel een 4. Je verzekert jouw zending tegen schade, groot pakket versturen naar denemarken doen als logistieke tussenpartij enorm veel zendingen waardoor wij hoge kortingstarieven verkrijgen bij de vervoerders? Lees hier meer over cookies en over hoe we ze gebruiken!

Chat met een specialist Start chat. Besparen op de verpakking Bespaar nooit op de verpakking van jouw samsung s9 plus camera tutorial omdat de financile gevolgen groot pakket versturen naar denemarken schade aan de inhoud in de meeste gevallen groter is dan de kosten van het verpakkingsmateriaal.

Hoe werkt het verzenden van een zending naar Kopenhagen.

Vergelijk alle vervoerders

Nederland - Verenigde Staten. Afhandelingskosten WBS:. Van Dit veld is verplicht. Wanneer is een douanefactuur benodigd?

Gegevens ontvanger. Wat kost het om jouw zending te versturen naar Kopenhagen Denemarken. Internationale zendingen zijn altijd wat risicovoller dan standaard zendingen. Wil je meer weten over levertijden, neem gerust contact met ons op?

 • Sezen 28.10.2021 08:44

  Zorg voor een geschikte doos Om jouw pakket zo veilig mogelijk te versturen, is het belangrijk dat de doos ook goed afgestemd is op de afmetingen van de inhoud van jouw pakket. Plak dan in drievoud een factuur op je pakket.

 • Munira 01.11.2021 03:02

  Je kan op deze pagina onze reviews lezen.

 • Moreno 01.11.2021 19:05

  De onderstaande beperkingen gelden uitsluitend voor individuele pakketten. Wij doen dit samen met een team van logistieke specialisten en bieden klanten een geweldig verzendplatform met scherpe verzendtarieven van de allergrootste vervoerders als FedEx, TNT en DHL.