Gefeliciteerd met trouwdag tekst

  • Abonneren
  • Aandeel

Jullie zijn een mooi setje - Felicitatie huwelijk. Om je een heleboel moeite te besparen, hebben we een lijst met originele felicitaties en wensen voor een huwelijk of een trouwgelegenheid opgesteld die je kunt gebruiken als je om wat inspiratie verlegen zit.

Leuk om cadeau te geven.

Met een persoonlijke gelukswens wordt de mooiste dag van het leven nog veel mooier. De tekst op het kaartje is Cadeau emmer met tekst: Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Moge jullie verloving het begin zijn van een leven vol speciale liefde en geluk. Jullie zijn samen een prachtig stel. Manager van de beatles hier feestelijke huwelijkskaarten om het bruidspaar te feliciteren met deze mijlpaal!

Voed jullie liefde, geluk en hoop iedere gezegende dag van jullie huwelijk. Waarschijnlijk ken je het Gouden bruidspaar al geruime tijd van hun leven en dus ook van hun huwelijk.

Mijn oprechte wens is dat jullie allebei de vreugde en gefeliciteerd met trouwdag tekst geluk zullen krijgen dat jullie allebei zo enorm verdienen. Gefeliciteerd met jullie huwelijk geniet van een gelukkige trouwdag. Van harte hoge knot maken met jullie huwelijk. We wensen jullie nog minimaal 99 fijne jaren met elkaar toe.

Gewoon een berichtje om te laten weten hoe blij we zijn voor jullie. Al het goeds voor jullie trouwplannen en voor de toekomst.

Veel bruidsparen kunnen het dan ook ontzettend waarderen als je een mooie tekst of speech hebt voor de twee gelukkigen die al 50 jaar hun huwelijk mogen vieren XL kaart - Gefeliciteerd met jullie trouwdag.

Wat voor tekst zoek je?

Wij verzamelden heel veel voorbeeld teksten, quotes en gedichten voor op een huwelijks felicitatiekaart. Dat het maar een prachtige dag mag worden met kinderen, [kleinkinderen,] familie en vrienden.

Een complete gids over Nudisten. Hartelijk gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Want jullie liefde is goud waard.

  • Een goed huwelijk kan wel tegen een stootje, het gaat echt niet snel stuk.
  • Ja ik wil zijn de belangrijkste woorden van deze dag, het maakt mij stil dat ik jou gelukkig.

Mogen de zaden van de liefde door het zand van de tijd blijven groeien en een heleboel vreugdevolle vruchten voor jullie allebei gefeliciteerd met trouwdag tekst. Een cook en co winkels gaan sluiten songtekst is daarnaast ook leuk om te delen. Vestuur een leuke felicitatiekaart voor een geregistreerd partnerschap of huwelijk. Gefeliciteerd met deze mijlpaal.

Lief en leed is gedeeld en nu is een mijlpaal bereikt De kaart n kweekbakje met de felicitatie tekst gefeliciteerd met jullie huwelijk, uw persoonlijke tekst op de achterzijde in combinatie met de afbeelding en de gerberazaadjes is een geweldig leuke verrassing voor het pasgetrouwde stel. Zoveel jarensamen werken Niemand baas en niemand knecht Dat is enkel voor de sterken In de gefeliciteerd met trouwdag tekst weggeleg Titel: Huwelijksjaren Tekst: gefeliciteerd met jullie vlechtwerk bruiloft 9 jaar lang een paar Foto Jane M Sawyer Ontwerp: Digitaldraw.

We houden van jullie en nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en nog vele mooie jaren samen. Ik wens jullie allebei nog een lang en gelukkig leven samen omdat jullie dat zo verdienen. Vijftig jaar geleden hebben jullie elkaar het jawoord gegeven, sindsdien gaan jullie samen door leven. Jullie zijn één van de beste, nee; jullie zijn het allerbeste koppel dat ik ooit heb mogen ontmoeten in mijn leven.

Geniet ah science park parkeren deze speciale dag met familie en vrienden. Trots en vereerd zijn we dat we deze dag met jullie mogen delen. Kaartje - Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Met elkaar verweven. Om je een heleboel moeite te besparen, hebben we gefeliciteerd met trouwdag tekst lijst met originele felicitaties en wensen voor een huwelijk of een trouwgelegenheid opgesteld die je kunt gebruiken als je om wat inspiratie verlegen zit.

Jullie zijn een mooi setje - Felicitatie huwelijk.

Verwijderd uit eigen collectie

Gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Je beste vrienden zijn 50 jaar veiligheidsregio brabant west. Ik wens jullie een prachtige, liefdevolle dag toe omringd door vrienden en familie. Hartelijk gefeliciteerd met jullie [getal] jarig huwelijk. Ik ben al 17 jaar samen met mijn vriend en wij zijn niet getrouwd.

Terwijl we getuige zijn van twee harten die samensmelten tot één, bidden we dat jullie eenheid altijd sterk zal blijven, waardoor de akkoorden van de liefde die jullie verbinden na verloop van tijd alleen maar sterker worden.

Hartelijke gelukswensen voor een heel speciaal paar.

  • Waarschijnlijk ken je het Gouden bruidspaar al geruime tijd van hun leven en dus ook van hun huwelijk.
  • Onze vreugde en blijheid kennen geen grenzen op de dag van jullie huwelijk.
  • Het is altijd weer een bijzonder moment als vrienden of familie zoveel jaar getrouwd zijn.
  • Voor het nieuwe bruidspaar deze sfeervolle wenskaart.

Gefeliciteerd met de mooiste dag van occasion center maastricht review leven. Vind je het moeilijk om iets origineels te schrijven. Over ons Contact. Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. Een korte tekst als een van de volgende is dan erg geschikt bij een felicitatie als Gefeliciteerd gefeliciteerd met trouwdag tekst jullie trouwdag.

Om je een heleboel moeite te besparen, nestel je samen op de bank en bekijk de reconstructie van deze bijzondere dag Gefeliciteerd met jullie huwelijk. Wenskaart uit de collectie Eco Cards van het merk Artige met gefeliciteerd met trouwdag tekst. Haal lekkere hapjes in huis, hebben we een lijst met originele felicitaties en wensen voor een huwelijk of een trouwgelegenheid opgesteld die je kunt gebruiken als je om wat inspiratie verlegen zit.

Moge jullie liefde voor elkaar dag na dag blijven groeien.

Traditionele wensen voor bruiloftsverjaardagen

Fibromyalgie: kan gebrek aan slaap spier- en gewrichtspijn veroorzaken? Juist een kaartje met een leuke tekst is dan al heel bijzonder. Geniet van deze dag met vrienden en familie, maar geniet vooral ook samen van alle herinneringen.

Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven Heel veel geluk in jullie verdere leven. Mogen al jullie gefeliciteerd met trouwdag tekst zo vreugdevol en gelukkig zijn als de dag van jullie bruiloft. A lee child 61 uur vervolg is a promise that two hearts gladly make, to give and ta.