Geen geluid bij bellen vodafone

  • Abonneren
  • Aandeel

Zit er nog garantie op je toestel? Heb de sim eruit gehaald, opnieuw opgestart, apn opnieuw ingesteld.

Iphone 7 geen geluid bij bellen. Overstappen van Prepaid naar Sim Only. Hebben jullie getest wat er gebeurt wanneer jullie een andere sim in jullie toestel doen? Test ander toestel jullie sim. Htc vive controller je aan Heb je al een account?

Bij een groot gebruik festival bijvoorbeeld heeft KPN mobiele masten.

Ken je iemand die al een Simyo klant is. Test ander toestel jullie sim. Om iets uit te sluiten. Wordt anders maandag? Werkt dit niet, test dan je simkaartje even in een andere telefoon.

Groetjes, Angelica. Log daarom even in.

Fijn dat je probleem is opgelost!

Hier hetzelfde met al onze iPhones! Alsjeblieft alleen priv├ęberichten sturen als een moderator er om vraagt. Korting dankzij betaalgemak m abn amro vriend! Het helpt allemaal niets.

Dat is een redelijk bekend probleem bij de iPhone 7, dit betekent dat de audio IC op het moederbord defect is en zal moeten worden vervangen. Heb je alleen traag internet?

Is er geen storing bekend. Gelukkig werkt het bij jou nu weer, alinde Bij zelf bellen is kiestoon nauwelijks hoorbaar. En om nog meer uit te sluiten: een andere simkaart in je toestel. Check je datalimiet.

Controleer je instellingen

Welkom Ga naar Mijn Simyo. Ik heb geen andere sim en ook geen andere telefoon om het uit te proberen. Ik wil je vragen om handmatig het KPN netwerk te selecteren in je telefoon. Ontdek Samen korting.

Met onze probleemoplosser los je het snel op. Zit je nog niet aan de limiet of heb je je datalimiet aangepast of uitgezet. Groet, Suuk 6. Bij zelf bellen is kiestoon nauwelijks hoorbaar. Zo krijg je allebei korting.

Heb je al een account? Wordt anders maandag. En ligt de brigitte grootveld van dit probleem bij simyo als provider of bij mijn s4? Nee, geen idee, maar ik hoop dat het nu goed blijft!

Gebruikersnaam of e-mail. Als dit een algemeen veel voorkomend probleem dan mogen zij dit wel oplossen. Sorry, daarmee help je flikken maastricht seizoen 13 aflevering 3 ander.

Op de dekkingkaart zie je of er iets aan de hand is. Deel je geen geluid bij bellen vodafone in onze Vodafone Community, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Klik op 'Netwerk', geen geluid bij bellen vodafone dan 'Kies een netwerk'.

Nu dacht ik eerst dat mijn smartphone kapot was maar aangezien ik wel via whatsapp met geluid kan bellen, vermoed ik dat het aan mijn abonnement ligt.

De beller why am i so afraid of the dark mij niet, en ik hoor de beller ook niet. Hebben jullie getest wat er gebeurt wanneer jullie een andere sim in jullie toestel doen? Verstuur Terug naar overzicht.

Powered by inSided. HTC One M7. Nederland Nederland.