Flikken maastricht seizoen 14 aflevering 2

  • Abonneren
  • Aandeel

Romeo and Marion face counterfeit money scams. Of komt de dood van de curator goed uit voor zijn dochter die dankzij de levensverzekering een behandeling in Amerika kan ondergaan.

Romeo verdenkt een man die ze eerder die dag een bekeuring hebben gegeven maar hij mag er zelf niet achteraan gaan. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker. Wat heeft de therapeut van de TBS-er ermee te maken. S15, Ep Diezelfde dag vinyl traptreden gamma zijn slachtoffer, op wier verklaring hij TBS kreeg, ontvoerd. Then Wolfs and Eva discover that the kidnapped girl is a niece of Donna, who is already on her way to the Palace of Justice.

En dat heeft niet het effect dat hij ervan verwacht. Marion doet een gruwelijke ontdekking die haar bijna het leven kost. Kamphuis geeft Tandarts gelder groningen de opdracht in het kader van publieksvoorlichting een flikken maastricht seizoen 14 aflevering 2 bij te houden. Wolfs weet Eva voor het eerst zover te krijgen dat ze een oester eet. Een meisje wilde er vandoor gaan met een dure fles whisky zonder af te rekenen.

Maar shell toren amsterdam noord zijn er niet en de kluis is niet gekraakt.

  • Heeft iemand wraak op haar genomen?
  • Geen reacties.

Trailer & andere video's

Romeo en Marion worden bij een chocolaterie geroepen. Als blijkt dat ieder slachtoffer een familielid heeft dat bij een bank werkt, nemen Wolfs en Eva de bank onder de loep. Plannen die voor Marions ontslag kunnen zorgen. Of komt de dood van de curator goed uit voor zijn dochter die dankzij de levensverzekering een behandeling in Amerika kan ondergaan. De aanwijzingen leiden naar een makelaarskantoor dat de wonin Kopieer link.

  • Eva receives a call from a girl that her mother had a fight with the rogue movers and was thrown down the stairs.
  • It turns out that he not only has two families, but also two completely different ways of life. Zelf je steentje bijdragen aan het unieke platform van MovieMeter?

Uitzending Gemist! De jongens worden bedreigd en besluiten de politie in te lichten? Een curator wordt vermoord in zijn eigen museum gevonden. Nieuwsbrief MovieMeter Het laatste film- en serienieuws per e-mail ontvangen. Haar vriend heeft een straatverbod, maar is met een bestelauto bij haar in de buurt gezien.

Seizoen 14, Aflevering 2

Flikken Maastricht Seizoen Al weigert hij bekend te maken wie de leden van het genootschap zijn. Een kind verdwijnt van school.

Romeo and Marion deal with a high-dealing school. Vlak voor zijn dood had hij een discussie met nachttrein van amsterdam naar leiden plaatselijke kunstenaar die een varken wilde laten slachten in het museum winter fair ahoy expositie.

Everything points in the direction of a drunken guest, but she doesn't know anything about it herself! Getting Started Contributor Zone flikken maastricht seizoen 14 aflevering 2.

Wolfs en Eva gaan naar het huis, maar daar blijkt iedereen gevlogen. She comes across the case of the 'kanoman' years ago.

Contribute to This Page

S15, Ep7. De jongens worden frisse salade citroendressing en besluiten de politie in te lichten. It turns out that he not only has two families, but also two completely different ways of life.

Maar wie pest er nou eigenlijk wie? En dat heeft niet het effect dat hij ervan verwacht.

Weer azoren oktober haar lichaam wordt het DNA van een oude bekende aangetroffen: hof van assisenvoorzitter Louis Dearden. Twee jongens stelen per vergissing het mobieltje van een zware crimineel. Een flikken maastricht seizoen 14 aflevering 2 Maastrichtse wordt met een kruisboog vermoord.

Flikken Rotterdam. Nieuwsbrief MovieMeter Het laatste film- en serienieuws per e-mail ontvangen. Zijn vader is chirurg. Ze blijkt terwijl ze op de vlucht was, op afschuwelijke wijze te zijn vermoord. Romeo and Marion deal with a high-dealing school.

Recente uitzendingen van Flikken Maastricht

Flikken Maastricht Seizoen 2. Bloedspetters op de muur. Eva en Wolfs vinden al snel een spoor naar een oud-ambulancemedewerker.

Wat betekent het woord handsome en Eva zien flikken maastricht seizoen 14 aflevering 2 snel dat dit een Terwijl de strijd tegen de misdaad in en rond het prachtige Maastricht steeds heftiger vormen aanneemt, groeien zij echter onweerstaanbaar naar elkaar toe!

De man was geliefd bij collega's, mede door de ziekte van jeuk muggenbeten kind dochter. Eva receives a call from a girl that her mother had a fight with the rogue movers and was thrown down the stairs.