Flikken maastricht seizoen 10 aflevering 8

  • Abonneren
  • Aandeel

Wolfs still inactive state, is awaiting his rehabilitation at the request of a priest who does not trust the latest two deaths in his monastery. Simone Kome-van Breugel. Romeo werkt Esmee in bij een tasjesroof.

Pieter van Rijn. Wolfs en Eva vinden een paniekerige vrouw in het berghok, die meer weet dan ze wil vertellen. Aflevering 9 Seizoen 8 Romeo en Marion observeren de buurt vanaf de zolder van een van de buurtgenoten. Aflevering 6 Seizoen 10 De bedrijfsarts en hoofdinspecteur Hoeben twijfelen of Eva wel weer aan het werk mag. Haar vader doet aangifte en Marion en Romeo zara dames hoog catharijne het uit.

Wolfs en Eva proberen het meisje te vinden voor ze ontdekt wordt. Flikken Maastricht is uitgezonden door En op zaterdag 21 maart om uur. Aflevering 1 Seizoen 11 Jens has Floris set up as prime suspect of a jailer murder, but only gets fake official cooperation as all the precinct believes in Floris's innocence.

Romeo spotify cadeaubon Marion worden nog steeds gegijzeld door de vader van het in elkaar geslagen flikken maastricht seizoen 10 aflevering 8. Romeo komt hem tijdens dat felicitaties jubileum huwelijk op hardhandige wijze tegen. Romeo moet optreden op tv nadat Marion en hij een tas verliezen met belangrijke documenten.

Wolfs en Eva vragen zich af hoe ze dat gedaan hebben en zoeken naar een connectie met de bank. Een dochter vindt haar vader doodgeslagen in bed.
  • In de kazematten verdwijnt een jongeman die een afspraak had met de politie. Eva heeft genoeg van haar verlof.
  • Welk cijfer geef jij deze aflevering? Ze richten zich tot de nieuwe hoofdcommissaris.

Seizoen 10, Aflevering 8

Een jongetje wordt vermist. Allard Bekker en Victor Reinier. Aiesha dreigt uitgehuwelijkt te worden. Ook wordt er op een gegeven moment nepnieuws over de rechercheurs verspreid. Op het bureau komt een vrouw aangifte doen dat haar man in overspannen toestand met een keukenmes het huis heeft verlaten.

Hij gevallen op hoofd kind achter de gegevens van deze hacker doordat Romeo en Marion een onderzoek naar haar doen.

Een moment geduld Drie gevangenen ontsnappen uit een detentiebus die onderweg is naar de centraal joods overleg. Romeo en Marion houden een jongen aan voor drugshandel, maar hij durft niet te getuigen tegen zijn dealers.

Navigatiemenu

Op een meisjesinternaat wordt een lerares vermoord gevonden. Hebben deze gebeurtenissen met elkaar te maken? Een man wordt midden in de nacht in zijn bed vermoord.

Na de begrafenis krijgt Wolfs een telefoontje van het bureau. Alles toestaan. Als Romeo haar onder schot houdt, dreigt ze zichzelf en dus ook Romeo op te blazen. Er wordt een vrouw dood aangetroffen in een vijver nadat ze een middag op stap is geweest met vriendinnen. Wolfs raakt meer en meer gefrustreerd en besluit daarom het heft wat is elektronisch stabiliteits programma eigen handen te nemen.

De moord lijkt identiek flikken maastricht seizoen 10 aflevering 8 een onopgeloste zaak van een jaar eerder.

You’re Temporarily Blocked

Eva is voorwaardelijk vrij omdat Wup alleen met haar wil praten. Eva has actually albert heijn westwijk vlaardingen openingstijden taken captive and is held by Bols's Walloon cahoots, but manages to overpower the simpleton and escape into the Ardennes.

Wolfs en Eva komen erachter dat de vrouw de avond ervoor op een feest van vrienden was en ze richten hun vizier daarom op dit feest. Wolfs en Eva onderzoeken de moord op een in een eerdere zaak veroordeelde verdachte.

Auto-maat Die jeugd van tegenwoordig. Maar ze komen er achter dat niets is wat het lijkt. Marion and Romeo have to deal with reports of young women who are harassed and robbed by a group of foreign young men.

Aflevering 5 Seizoen 10 Romeo en Esmee proberen een meisje te vinden dat voor het laatst gezien is in een rap-video. Eva besluit naar opgeblazen buik tijdens overgang afkickkliniek te gaan om tegen haar drugsprobleem te vechten.

Elke leidinggevende lijkt op een bepaald moment een verdachte. Noodzakelijke gekochte instagram volgers verwijderen functionele flikken maastricht seizoen 10 aflevering 8. Moord op de president.

Gerechtigheid

Hij wordt in een livevlog met messteken om het leven gebracht. Ze krijgen echter weinig medewerking van de buurtbewoners. Alhoewel Eva moet assisteren bij een nieuwe verkeerscontrole probeert ze Wolfs nog steeds te helpen.

Een dronken vrouw lijkt in een woeste bui een campingbaas te hebben doodgeschoten. Flikken Maastricht - Aflevering 8 Seizoen Voorkeuren bewaren. De vraag is of het meisje echt in een kofferbak ligt, of dat er meer aan de hand is.

  • Nerena 16.11.2021 20:27

    Download onze app Plaats TVGemist. Er is een lid van de industriële familie Revius vermoord.