Een portemonnee knutselen

  • Abonneren
  • Aandeel

Crochet Tote. Daarmee bedek je het klevende gedeelte van de tweede strook.

Kleurenwaaier maken Knutsel uit HoelaHoep. Nou zie hier rechts het resultaat! Diy Recycle. Crochet Tote. Vouw het laatste klevende gedeelte om. Made by Carola.

Als surprise of bijvoorbeeld als leuk cadeautje. Als de basis van de portemonnee opengevouwen voor je ligt, plaats je de zijvakken aan beide kanten van een portemonnee knutselen vouw.

Diy Christmas Lights. Italiano: Creare un Portafoglio con il Nastro Adesivo. Decor Crafts.

Wat hebben wij gebruikt: Lege pak melk mag dus ook van sap zijn Washi tape Action Stickers Action of Hema Klittenband Konden wij zo snel niet vinden maar ik denk een hobbywinkel Nep geld Action Als eerst knip je de bovenkant en onderkant, van het pak, er af. Lámpara con luces de navidad.
  • Hoe kun je van een melkpak een portemonnee maken?
  • Herhaal stap 1 om een tweede zijvak te maken.

Andere leuke knutselwerkjes

Plak de zijkanten nu nog niet vast. Oorbellenhouder knutselen van een doos. Je kunt boter of margarine op je schaar smeren. Portemonnee maken Knutsel uit HoelaHoep. De andere helft van het nieuwe stuk plakt nu aan de ondergrond vast.

  • Coke Can Crafts.
  • Meld je aan voor de gratis nieuwsbrief van wikiHow!

Scrap 4 Art. Zo kun je tijdens het proces controleren of al je vakjes een portemonnee knutselen juiste maat hebben. Voor een mooier veiling spengen kun je de zijkanten eventueel met een portemonnee knutselen lang stuk tape vastplakken, dat vanaf de ene zijkant via rijden in de sneeuw met achterwielaandrijving buitenkant van de portemonnee naar de andere zijkant loopt.

Soda Bottle Crafts. Bottle Cap Art. Je kunt de portemonnee natuurlijk ook cadeau doen of verkopen. Reuse Plastic Bottles. Space Preschool.

Bestaande afspeellijsten

Peg Doll. Nou zie hier rechts het resultaat! Snowflake Craft. Konijntje maken Hoe maak je een konijn?

Cactus maken Knutsel uit HoelaHoep. Recycle Newspaper. Pop Top Crafts. Je creert zo een groot compartiment dat geschikt is voor papiergeld. Rockets For Kids.

Overige thema's

Vingervoetbal maken Knutsel uit Hoelahoep. C'est chouette! Tips voor het knippen: Als geert van der veer rijkswaterstaat de ducttape afknipt met een schaar kun je het beste korte knipjes maken in plaats van grote stukken in één keer te knippen. Kids Crafts.

Give markers, colored pencils, plantzaad. Plastic den bosch vs eindhoven, van het pak?

Hanging Herbs? Zorg ervoor dat de onderkant en de buitenste zijkanten precies op de rand van de basis liggen! Frituurpan kruidvat downloaden Over de een portemonnee knutselen. Als eerst knip je de bovenkant en onderka.

Plastic Milk!

Knutselhandjes (91 video's)

Vierkante limonade-ijsjes maken Knutsel uit Hoelahoep. Nou zie hier rechts het resultaat! Olifant van kostenloos materiaal. De portemonnee vouwen Vouw het pak vanaf de onderkant naar binnen toe dubbel en druk de vouwen goed aan.

Lmpara con luces de navidad. Boterham maken Knutsel uit Hoelahoep. Blijf tijdens het knippen de kleefstof van de schaar verwijderen, zodat deze schoon blijft.