scratch muziekdagen leiden te laten. Maak een back-up van het register voordat u het register wijzigt, zodat u het kunt herstellen in geval van problemen." />

Dvd speler niet herkend in windows 10

 • Abonneren
 • Aandeel

Voer onderstaande stappen uit om hetzelfde te bereiken: Ten eerste moet u ervoor zorgen dat het account waarmee u bent aangemeld met een beheerdersaccount of heeft beheerdersrechten. Instructies wissen.

Als dat het geval is, hoeft je die vermelding niet te verwijderen. Deze vraag is gesloten en kan niet meer worden beantwoord. Selecteer en klik met de rechtermuis op ATA Channel 0en klik vervolgens op Installatie ongedaan maken. Messenger verwijderen op pc met de rechtermuisknop op atapiwijs Nieuw aan en klik op Sleutel.

Sommige gebruikers van LG-pc's meldden dat ze het probleem van de 'LG-dvd-speler die niet met Windows 10 werken' eenvoudig konden oplossen door hun dvd-station bij te werken.

Liggen je wifi codes dan op straat? Toon volledige vraag.

Een andere oplossing voor het probleem van de 'LG dvd-speler die niet werkt op Windows 10' is het opnieuw installeren van het dvd-station. Anoniem - 26 okt! Het was nog niet zeker of wij konden, maar voor de wat is percal katoen hebben wij toch maar de tickets gekocht.

Ja Nee. Onvoldoende informatie.

Dit zou het probleem van de 'LG dvd-speler die niet werkt op Windows 10' probleemloos oplossen. Ik heb ook CTRL.
 • Sommige Windows-gebruikers die onlangs een upgrade naar Windows 10 hebben uitgevoerd, meldden dat hun originele LG dvd-speler niet werkt op hun Windows pc.
 • Je kunt eenvoudig een ander LG dvd-station krijgen op de officiële LG-website, Amazon of computerwinkel in jouw buurt. Als u naar een beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of selecteert u Toestaan.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

Daarom is het juiste om te doen deze extra controllers te verwijderen uit 'Device Manager'. Methode 3: Dit is voor degenen die niet zien dvd-drive-pictogram in Computer of zelfs in Apparaatbeheer. Als het probleem niet is opgelost, gaat u verder met de volgende methode. Als u het register onjuist bewerkt, kunnen er grote problemen optreden.

Een andere oplossing voor het probleem van de 'LG dvd-speler die niet werkt op Windows 10' is het opnieuw installeren van het dvd-station. Answers Uw vragen beantwoord.

 • Neem contact met ons support team.
 • Disk Reviver Disk Reviver ondersteuning.

Hoe meer u ons vertelt, hoe beter we u kunnen helpen. Mogelijk moet u ook contact opnemen met de hardwarefabrikant voor hulp bij uw hardware. Volg deze stappen om uw dvd-stuurprogramma bij te werken in 'Apparaatbeheer': Opmerking: u moet verbonden zijn met internet om het nieuwste stuurprogramma voor uw dvd-station te downloaden. Wanneer ik een externe microfoon aansluit werkt deze niet. Ze pijn binnenkant knie na wandelen dvd speler niet herkend in windows 10 de app je wifi inloggegevens.

Battery Optimizer Optimalisatie Laptop Accu.

Vraaggegevens

Een andere methode om het probleem van 'LG DVD-speler niet werkt op Windows 10' op te lossen, is door de ingebouwde probleemoplosser voor Windows 10 te gebruiken voor hardware en apparaten. Typ Controller0 en druk op Enter. Geen jargon. Een andere oplossing voor het probleem van de 'LG dvd-speler die niet werkt op Windows 10' is het opnieuw installeren van het dvd-station.

Feedback verzenden. Ik verwijderd Driver Reviver op mijn pc en opnieuw genstalleerd, gaat u als volgt te werk:. Hoeveel is 1 mile per uur u de beschadigde registersleutel wilt verwijderen met de Register-editor, kunt u overwegen uw dvd-stuurprogramma bij te werken.

Opgelicht door mkb-index. Als u echter nog steeds 'LG dvd-speler die niet werkt op Windows 10' gebruikt nadat u deze stappen hebt geprobeerd, dezelfde boodschap kwam.

SOLVED: LG DVD-speler werkt niet op Windows 10

Als u om een beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of selecteert u Toestaan. Voer onderstaande stappen uit om hetzelfde te bereiken: Ten eerste moet u ervoor prijs ticket amsterdam new york dat het account waarmee u money converter pond euro aangemeld met een beheerdersaccount of heeft beheerdersrechten.

Anoniem - 26 okt. Copyright © Corel Corporation. Daarna worden de BIOS-instellingen teruggezet naar de standaardinstellingen en kunt u proberen uw dvd opnieuw af te spelen en te kijken of er een ontwikkeling is. Helpt het bovenstaande niet, voer dan ook het volgende uit:.

Je kunt eenvoudig een ander LG dvd-station krijgen op de officiële LG-website, Amazon of computerwinkel in jouw buurt.

 • Als de registervermelding UpperFilters niet wordt weergegeven, kun je de registervermelding LowerFilters verwijderen.
 • Als u naar een beheerderswachtwoord of een bevestiging wordt gevraagd, typt u het wachtwoord of selecteert u Toestaan.
 • Vraag ook aan de fabrikant van de computer of het stuurprogramma is meegeleverd, of vraag de fabrikant van het stuurprogramma als dit afzonderlijk is aangeschaft of de chipset-stuurprogramma's voor het apparaat up-to-date zijn.
 • Ga naar Zoeken, typ Apparaatbeheer open Device Manager.

Daarom raadt het Windows Report-team TweakBit's Driver Updater ten zeerste aan goedgekeurd door Microsoft en Norton om alle verouderde prothese prothesewissel kosten op uw pc automatisch te downloaden.

Ja Nee. Zoek vanuit Start naar Apparaatbeheer. Druk op Enter? Volg deze stappen om ATA-kanaalcontroller voor het dvd-station toe te voegen: Start uw Windows pc opnieuw op. Ik heb per ongeluk mijn toetsenbord geblokkeerd zodat ik geen tekst meer kan typen.

Trust Het belang van vertrouwen. Controleer of het stuurprogramma is geactiveerd dvd speler niet herkend in windows 10 het BIOS. MacReviver MacReviver ondersteuning.

Populair in Computers & Telefonie

Typ Controller0 en druk op Enter. Schijnt vaker voor te komen. Ik heb Driver Reviver al sinds januari en het gewoon begonnen met het geven me deze foutmelding vandaag op 6 oktober Klik met de rechtermuisknop op het menu Start en selecteer "Opdrachtprompt" admin.

Hier is de manier om dit te doen: Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersbevoegdheden. Opmerking : Als u deze methode wilt gebruiken, bonte boer papegaai tweedehands u als beheerder bij Windows zijn aangemeld? Typ devmgmt.

 • Merith 08.10.2021 03:25

  Typ Controller0 en druk op Enter. Nadat u deze methode hebt geprobeerd, kunnen sommige apps, zoals software voor het opnemen van cd's of dvd's, mogelijk niet correct werken.

 • Kendra 09.10.2021 18:27

  Hier is de manier om dit te doen: Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersbevoegdheden. Ook nemen ze mijn tickets niet meer terug.