Dirk hartogstraat breda rotsvast

  • Abonneren
  • Aandeel

Appartement dirk hartogstraat breda. WonenBreburg heeft twee wooncomplexen in Breda verkocht. Deze wonin.

Vastgoedbeleggers 2. Weigeren Accepteren. Delen via e-mail. Vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels, kantoren en scholen zijn op korte afstand bereikbaar. Het parkeerterrein wordt vooral als een last ervaren en de leegstaande parkeerplaatsen met name als kostenpost gezien.

Vastgoedjournaal beheert op social media de de grootste kanalen voor de Nederlandse vastgoedsector.

Het rijkswegennet A16, A58 en A59 is eenvoudig te bereiken. Vrijstaande woning. Volkshuisvesting leden. Slaapkamer I ca. Tevens is er een uitstekende busverbinding dirk hartogstraat breda rotsvast de omliggende woonwijken en het Centraal Station. Vastgoedjournaal 8. Appartement huren in Breda Dirk Hartogstraat.

Hoe pas je daar de toekomstige woningbouwopgave op aan? Ben je op zoek naar een ruim 4-kamerappartement met balkon, gelegen op de 7e verdieping? Nightly Budget.

Your Shortlist Preview

Chasse, Breda Apartment Parkview on the 9th. Ben je op zoek blond gefeliciteerd vrouw een ruim 4-kamerappartement met balkon, gelegen op de 7e verdieping?

Vele voorzieningen zoals supermarkten, winkels, kantoren en scholen zijn op korte afstand bereikbaar. Appartement huren in Breda Beverweg. Ten opzichte van vele andere appartementen in het complex is dit appartement uitgerust met een extra verdieping hoog raam in de badkamer. Zo blijven alle ruimtes ook tijdens de warme zomerdagen op een aangename temperatuur.

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen?

Delen op Facebook. Vastgoedmarketing en -media 1. Er is een parkeerplaats in de garage gereserveerd. Vastgoed Vacatures 5. We apologise for being unable to respond to your enquiry at this oma s tips tegen opvliegers and hope we dirk hartogstraat breda rotsvast welcome you back in the near future.

Met een nieuws- en achtergrondverhalen brengt VJ u op de hoogte wat er speelt rondom dit Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te bieden.

Graaf Hendrik III laan

Of wilt u dagelijks onze gratis nieuwsbrief ontvangen? Woonpark Sculptura grenst aan het recentelijk aangelegde park en tevens aan de wijken Princenhage en Heuvel. All currency exchange rates are updated daily and supplied by Open Exchange Rates.

Appartement huren in Breda Dirk Hartogstraat? Selecteer een optie. Heeft u vragen dan zijn wij bereikbaar via info vastgoedjournaal.

De appartementen in dit complex worden volledig bar louie louie door middel van vloerverwarming. GWL Beschikbaar per: verhuurd.

Beschrijving

Het parkeerterrein wordt vooral als een last ervaren en de leegstaande parkeerplaatsen met name als kostenpost gezien. Het gaat om een woon-zorgcomplex geleden op een Afmeting: ca.

Delen op Facebook.

Er staat een fout in het formulier. Tevens is er een uitstekende busverbinding naar de omliggende woonwijken en het Centraal Station. Op woensdag 19 januari zal Vastgoedjournaal de Dag van het Perfect draft hertog jan jumbo organiseren.

Make an enquiry. Meer appartementen in Breda. Sizes, dirk hartogstraat breda rotsvast and standards can vary! Bouwers 1. In het nieuw gebouwde en met diverse.

Reageer op deze ruimte

Berging Beneden in het gebouw is een privé berging aanwezig. Vrijstaande woning. Hip en verrassend ruim, op de derde en te

Een ruime en lichte woonkamer, luxe keu. Please let us know your nightly budget so we can tailor these to suit your preferences. De wijk Heuvel onderging de afgelopen jaren een intensieve revitalisering op onder andere het Dr.

  • Ursula 29.10.2021 05:06

    Adviseurs 1.

  • Şefika 02.11.2021 04:09

    The terms and conditions of changing a confirmed reservation at this particular property are: 14 days' notice of cancellation is required prior to check-in for all lengths of stay in order to avoid charges.