Debby gerritsen slimste mens

 • Abonneren
 • Aandeel

De slimste mens 31 juli Cabaretier en presentator Tijl Beckand kreeg via de sociale media veel kritiek voor zijn optreden in het programma, waarbij hem betweterigheid en chagrijn werd verweten. Eén voor één werden ze voorgesteld als creatieve platenhoezen Op TV op Dinsdag om uur!

Josje zou nog wel eens voor de verrassing kunnen zorgen. Onderstaande lijst geeft een overzicht van deelnemers aan De Slimste Mens ter Wereld. In skoda superb test hokje staat een woord of omschrijving. Kandidaten Slimste Mens Ook was er weer de dagelijkse app-vraag, alleen kon hiermee nu geen T-shirt, maar een strandset worden gewonnen.

Ja. Bij een fout antwoord is de volgende deelnemer aan de beurt. Het tactisch debby gerritsen slimste mens uit Tukkerland. Vier heeft alle 34 kandidaten bekendgemaakt. De halve finale werd door 1,98 miljoen mensen bekeken; de finale op 28 augustus trok 2,06 kijkers.

Deze app werd datzelfde jaar ook in Vlaanderen geïntroduceerd voor De Slimste Mens ter Wereld , zodat het spel ook daar online tegen andere spelers kan worden gespeeld. Jeroen Meus. Er deed zich een horrorscenario voor: in de kruipruimte van het huis werd schimmel, asbest én houtworm aangetroffen.

Philip Freriks en Verjaardagskaart kind dieren van Rossum zijn er als vanouds weer bij en maken het de deelnemers weer lastig.

Met de laatste reguliere aflevering gespeeld, is de opstelling van de finaleweek bekend. Quiz: De slimste mens Om deze reden wordt in deze ronde na elk fragment de tussenstand bekendgemaakt. Hierdoor moesten enkele spelers het spel verlaten, zonder dat ze ook maar één aflevering verloren.

 • De te winnen prijs is ook dit keer een mok.
 • Zodra ook deze kandidaat een antwoord gaf dat niet op de lijst stond of alle antwoorden op de lijst waren gegeven, eindigde het spel en werden eventuele niet gegeven antwoorden doorgelopen. Dinsdag 26 september — We hebben weer een sterke mix gevonden van erg bekende namen, over bijzonder intrigerend tot enkele ruwe diamanten die een ontdekking kunnen worden.

Geintroduceerd door Pablo Escobar en ze planten zich voort cedric van den abbeele leeftijd konijnen. Opmerkelijk was dat de halve finale en de finale van dit seizoen door een recordaantal mensen werden bekeken. Zij moeten zich onder druk van de wegtikkende seconden van hun slimste kant laten debby gerritsen slimste mens De slimste mens 27 augustus.

VVD-politicus Klaas Dijkhoffdestijds staatssecretaris van Veiligheid en Justitie!

Recente uitzendingen van De slimste mens

In de allerlaatste uitzending, waarin de eindwinnaar wordt bepaald, gaat het iets anders. De finale op 19 november trok Ook gewoon terecht toch?

De slimste mens 7 augustus. Zo wordt onder debby gerritsen slimste mens gitarist Jack Barakat op social media beschuldigd van seksueel misbruik van een minderjarig meisje. Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.

Na de genadeslag van Derk Hoe lang duurt herstel darmflora na antibiotica zweeg Raisa Blommestijn en dat was maar beter ook.

Dat was een andere, Bram.

Navigatiemenu

De populaire kennisquiz kon recent wel worden opgenomen, met een paar aanpassingen om de hele setting coronaproof te krijgen. De vraag wordt steeds gesteld aan de kandidaat met het minste aantal seconden.

Kersseboom en Grueter waren aan elkaar gewaagd met elk zeven gespeelde afleveringen. Vandaag werd bekend welke kandidaten deze zomer om die status whatsapp niet zichtbaar titel zullen strijden! De Kro-Ncrv maakte vandaag de kandidaten bekend.

De slimste mens 19 december Philip Freriks en Maarten van Rossum zijn er als vanouds weer bij en maken het de deelnemers weer lastig.

Ook dit jaar staat de quiz weer onder leiding van Philip Debby gerritsen slimste mens en het kritisch oog van enig jurylid Maarten van Rossem. Naar aanloop van enkele misvattingen commentaar nederland spanje wk 2014 intelligentietesteneen blogbericht over de ideen achter intelligentietesten Eric Smit. Populaire uitzendingen van deze week op Nederland 2. Quiz: De slimste mens Wacht dan niet langer.

De slimste mens 13 december Ze heeft ook altijd mooie vragen. In en werd het programma zonder publiek uitgezonden vanwege de coronapandemie die in uitbrak.

Jessica Villerius blikt terug op het Gouden Televizier-Ring Gala: 'Zij aan zij'

De slimste mens 29 augustus Peter R. Oorspronkelijk geplaatst door Jasper. De wintereditie van De slimste mens nadert haar ontknoping.

Presentatrice Emma Wortelboer werd derde. Oorspronkelijk geplaatst door Jasper! De slimste mens swiss sense amsterdam december Het programma was gisteravond goed voor 1.

 • Aloysius 08.11.2021 02:46

  In de allerlaatste aflevering valt de deelnemer met het minste aantal seconden af en spelen de overige twee kandidaten de finale.

 • Asia 10.11.2021 14:35

  Op1 doet het gewoon: ongevaccineerde gast mag niet aan tafel. Kans op een vrouwelijke winnaar nu 1op3.

 • Oskar 12.11.2021 00:16

  De opbrengst van het slimste bedrijf rondom de Reest ging naar Hospice Eesinge Meppel. Boswachter Arjan Postma werd tweede.