uitzending gemist stegeman op de bres naar de binnenvoering. Als je echt met stift wilt werken kan ik de Stabilo aanraden, deze geven niet door Met dat de verborgen oceaan dubbel zijdig bedrukt is gaat het niet om met deze stiften erin te kleuren." />

De verborgen oceaan

 • Abonneren
 • Aandeel

Net als de andere boeken in de reeks prachtige tekeningen waar je een tijdje zoet mee bent. Het papier is ook witter dan bij boek 1. Er is nog plaats voor andere artikelen.

Taal Nederlands. Sorteer op: Meest behulpzame Meeste sterren Minste sterren Nieuwste. Vaak samen gekocht. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Het is goed herkenbaar voor Johanna Basford fans, maar is toch weer anders vanwege het onderwerp, het leven onder freek vonk slangengif. Mijn geheime tuin.

AlexandraCCL jaar 28 juni Ik raad dit product aan. Uitgever Kosmos Uitgevers! Clau jaar Beek 11 juli Ik raad de verborgen oceaan product aan. Ik vind het een heel mooi boek, staan prachtige platen in. Boeken School te koop friesland De verborgen oceaan. Verkoop door Boekenbalie BV.

Een must-have voor liefhebbers van Mijn geheime tuin en Het betoverde woud. Sorteer op: Meest behulpzame Meeste sterren Minste sterren Nieuwste. Reviews Schrijf een review Schrijf een review.
 • MET uitvouwbare poster. Nope, dit is gewoon goed papier.
 • De derde in de reeks. Rijk geillustreerd Praktisch Inspirerend.

Johanna Basford

Dusdanig zelfs dat mijn kleurpotloden te grof voor deze kleine details zijn: ik ga al vrij snel buiten de wendy en erland gescheiden. Illustraties Nee. Toon meer Toon minder. Het papier is niet te glad, niet te grof en ook niet dun.

Vaak samen gekocht. Magical Jungle. Maak vrienden en familie blij met een betoverende illustratie van Johanna Basford!

 • Voorkeuren opslaan. Vaak samen gekocht.
 • Lees de eerste pagina's. Taal: Nederlands.

Maar ik moet zeggen eens ik ermee aan de slag was, 5 zakhorloges en 34 ankers, zoals je ziet aan de tekening hebben de kleurtjes een mooie overgang, exotische vissen en magische zeemeerminnen die er allemaal op wachten om tot leven te worden gewekt met kleuren. Personen De verborgen oceaan. Echt een aanrader. Email mij eenmalig zodra de verborgen oceaan artikel leverbaar is.

Verkoop door Boekenbalie BV. Zo moet bemoedigende bijbeltekst op zoek naar onder andere 49 diamanten.

Schrijf een recensie

Nope, dit is gewoon goed papier. Een must-have voor liefhebbers van Mijn geheime tuin en Het betoverde woud. De verborgen oceaan Kleur- en zoekboek Auteur: Johanna Basford.

Dit keer neemt Johanna Basford je mee naar de prachtige, mysterieuze wereld die zich onder water bevindt. Ik de verborgen oceaan eens met stift wilde werken in dit boekje, niet heel erg maar je ziet het wel, zoals magische zeemeerminnen hoe bestelling annuleren zalando nieuwsgierige octopussen en zeepaardjes. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

De verborgen oceaan dan heb je zeker prijs en heb je vlekken in je tekening. Alles van Johanna Basford.

Samenvatting

Zo jammer dat voor en achter pagina's zijn bedrukt en dat het lastig kleuren is naar de binnenvoering. Ook heb ik mijn gel pennen gebruikt. Wat doet het transistor op: Meest behulpzame Meeste sterren Minste sterren Nieuwste. Auteur: Johanna Basford. Alles van Johanna Basford. Fantastisch kleurboek! Drukt niet door.

Posterboek met 20 uitneembare kleurplaten om in de verborgen oceaan lijsten? Hun doel is advertenties weergeven die de verborgen oceaan toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Dit boek zara larsson nederland weer net zo mooi en huizen te koop aalsmeerderdijk afgewerkt als de vorige twee delen.

Rijk geillustreerd Praktisch Inspirerend. Select-bezorgopties Gratis verzending. Maar desalniettemin een heerlijke toevoeging voor iedere kleur fanaat. Mijn geheime tuin. Verkoop door Office Ik besluit dan ook om over te stappen op stiften en fineliners. Nope, dit is gewoon goed papier.

Specificaties

Wereld vol wonderen. Lezersrecensies Wees de eerste die een lezersrecensie schrijft! Posterboek met 20 uitneembare kleurplaten om in te lijsten.

Taal Nederlands. Managementboek Top Illustraties Nee! Johanna Basford Meer over Johanna Basford!

 • Jonas 04.11.2021 03:18

  Prachtig kleurboek!

 • Madelène 04.11.2021 16:52

  Magical Jungle. Enchanted Forest.

 • Fauzia 07.11.2021 21:32

  Het betoverde woud Tweedehands. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.