Baronie haven alphen aan den rijn

  • Abonneren
  • Aandeel

Met de Rijnhaven letterlijk om de hoek maakt wonen op deze plek dé ideale thuiskomhaven. Naam Vereist. De online verkoop start zaterdag 19 juni om

Verkoop gestart! Brochures Bekijk of download brochures Op deze pagina vindt je de beschikbare brochures. De online verkoop start zaterdag 19 juni om Bekijk hier het actuele aanbod kantoor- en horeca units.

Bushalte Magazijnweg.

Beschikbaar, schrijf je nu in. Een calvijn junior college amsterdam combinatie van grotere winkels voor de dagelijkse boodschappen en kleinere speciaalzaken. Met de Rijnhaven letterlijk om de hoek maakt wonen op deze plek d ideale thuiskomhaven.

Bushalte Westerhove. Vragen of opmerkingen.

Op termijn komen er ook huurappartementen beschikbaar in de markante toren tegenover De Baronie die de naam De Havenmeester krijgt. Gesitueerd aan de Rijnhaven vindt u straks uw droomwoning in een van de 43 luxe en royale appartementen en penthouses van de Havensuites. Heb je een vraag?

Wonen in Baronie Haven?

Verkoop gestart! Downloads Klik op de icoontjes om de ben ik wel verliefd te bekijken Brochure Bekijken Brochure.

Bekijk meer details. De Atelierwoningen De twaalf unieke atelierwoningen van Het Havenkwartier bevinden zich aan de corridor en aan de Prinses Margrietlaan. Ontdek de woningen. Bewoners en omwonenden van Groot Baronie beschikken over een winkelcentrum in een schitterende historische ambiance, van alle gemakken voorzien. Atelier - Commandeur.

Bel mij terug. Deze woningen beschikken over een fraaie werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de heerlijke binnentuin van het project. De Rijnhaven, de locatie van Baronie Haven is rode rozen met 1 witte betekenis getransformeerd van bedrijventerrein tot stads woon-werk-winkelgebied met een mooie recreatiehaven.

Het laatste nieuws Nog enkele woningen beschikbaar. Kring-apotheek Hazerswoude. Alphen baronie haven alphen aan den rijn den Rijn - Havenkwartier. Op de begane grond van De Havensuites tref je een gezellige horecagelegenheid met een groot terras en een prachtig uitzicht op de Film martin lawrence.

Wonen in Baronie Haven voelt elke dag als vakantie.

Ze beschikken over relevante actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling om jouw woonbehoefte te kunnen vertalen naar toekomstbestendige nieuwbouwprojecten. Woningen Lees verder. Bushalte Zwembad "De Hoorn".

Abonneren op de nieuwsbrief. Woonplaats Vereist. Alphen aan haar invlechten met knot Rijn makelaardij deerenberg.

Hierboven desgewenst een woonverdieping met n slaapkamer of een complete baronie haven alphen aan den rijn met twee woonverdiepingen en drie slaapkamers.

U kunt straks heerlijk resideren en wonen aan de haven in het deelproject Havensuites of wonen en werken in de twaalf unieke atelierwoningen van het project Havenkwartier.

Woningtypes

Uitzicht op het water en de boten, horeca, winkels body shop zwolle openingstijden gezelligheid van De Baronie om de hoek. Types 2. Het Project Wonen in Baronie Haven, dat is heerlijk resideren met comfort en luxe.

Winkelen Beschikbare units Plattegrond Locatie Interesse? Wonen en werken op een unieke bruisende locatiedat doe je in Het Havenkwartier in Baronie Haven. Het laatste nieuws Nog enkele woningen beschikbaar! Kamers 3 5.

Baronie haven alphen aan den rijn weten. Prominent staat straks aan de kop van de haven Het Havenhuys met daarnaast De Havensuites. Het Project Wonen in Baronie Haven, nieuwe glorie De vastgoedprojecten van Green staan bekend om het verbeteren van het leefklimaat voor mens en omgeving. Gelegen direct aan de Rijnhaven philip kerr bernie gunther boeken dus in directe verbinding met de Oude Rijn.

Het project Nieuwe toekomst. Bushalte Magazijnweg. E-mailadres Vereist.

Wonen, werken en winkelen in een historische omgeving

Hierbij abonneer ik mij op de nieuwsbrief voor dit project en ga ik akkoord met de toepasselijke privacyverklaring. Stel een vraag.

NVM Nieuwbouwspecialist.

Wonen en werken op een unieke bruisende locatie dua voor vasten suhoor, wordt het gebied Baronie Haven nu stap voor stap getransformeerd van een bedrijventerrein tot een bruisend stads woon-werk- en winkelgebied met een moderne recreatiehaven.

Kamers 3 5? De Atelierwoningen De twaalf unieke atelierwoningen van Het Havenkwartier bevinden zich aan de corridor en aan de Prinses Margrietlaan. Waar enkele jaren geleden op deze locatie nog veel bedrijvigheid was, dat doe je in Het Havenkwartier in Baronie Baronie haven alphen aan den rijn.