Artis routebeschrijving openbaar vervoer

  • Abonneren
  • Aandeel

Dan overstappen op tram 14 Als je liever niet wil lopen vanaf metrostation Waterlooplein, stap dan buiten het station over op tram 14, richting Flevopark 2 haltes. ARTIS beschikt wel over een eigen parkeerterrein , gelegen aan de noordwestzijde van de dierentuin, op ongeveer meter afstand van de hoofdingang.

Verlaat de metro bij metrostation Rokinuitgang Spui. Verder is ten zuiden van de ingang een kennistuin gepland, gewijd aan de samenhang tussen geschiedenis en moderne wetenschap. Parkeertarief 8. Je steekt dus aan de voorzijde gekleurd papier a3 formaat de tramhalte naar links over via het zebrapad en aan de overzijde meteen rechts.

Bekijk Artis, Amsterdam op de kaart De afbeelding kan auteursrechtelijk beschermd zijn. Ontvang nu aanwijzingen.

De halte waar je uit moet stappen is Alexanderplein. Download de app. Stationnaam Afstand Weesperplein 10 min. Loop vervolgens rechtdoor totdat je bij de hoek bent waarachter het Artisplein is. We maken reizen naar Artis gemakkelijk, waaronder gebruikers in Amsterd.

Dit parkeerterrein heeft tevens zes elektrische oplaadplekken voor de auto. Skip to content.
  • Ongeveer 8x per uur kun je een trein nemen naar Station Amsterdam Centraal. De dierentuin wordt begrensd door de twee belangrijkste straten in de Plantagebuurt namelijk de Plantage Middenlaan en de Plantage Kerklaan.
  • Metro 51 Metro 51 voormalige Amstelveenlijn rijdt tegenwoordig een halve cirkel tussen Isolatorweg, Station Amsterdam Sloterdijk en via Station Amsterdam Amstel via het spoor van metro 53 en 54 naar metrostation Centraal Station.

Most viewed

Wat de beste optie voor jou is, hangt af van je vertrekpunt bijvoorbeeld je hotel of treinstation. Ga dan niet naar rechts bij het verlaten van het metrostation, maar naar links richting de molen van The Mill Diamonds Amsterdam Diamond Factory. De populairste reisapp in Netherlands. Bij de uitgang, boven aan de problemen renault captur, loop je naar rechts richting het Rokin en stap je over op tram 14, richting Flevopark 4 haltes.

ARTIS werd in opgericht.

Welke Sneltramlijnen stoppen nabij Artis. Artis. Skip to content. Heeft u een vraag over zakelijk parkeren. Hiervoor kunt u terecht huis van ronaldo in italie support parkingyou.

Een ov-reisadvies van deur tot deur is samen te stellen op Bereikbaarheid per auto Rondom Amsterdam wordt regelmatig aan de weg gewerkt.

Bekijk Artis, Amsterdam op de kaart

Je kunt dan meteen naar binnen zonder in de rij te staan bij het kaartjesloket. Moovit helpt je de beste manier te vinden om naar Artis te reizen met een stap-per-stap routebeschrijving vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

Artis is als tuin van het Koninklijk Zoölogisch Genoo tschap Natura Artis Magistra "de natuur is de leermeesteres van de kunst" in opgericht dat zich ten doel gesteld heeft om liefde en zorg voor de natuur te stimuleren. ARTIS is schuin aan de overzijde van het kruispunt.

Hiervandaan is het ongeveer 8 minuten lopen naar de ingang. Moovit voorziet gratis kaarten en live routebeschrijvingen om jou te helpen jezelf te navigeren in jouw stad?

Moovit helpt artis routebeschrijving openbaar vervoer de beste manier te vinden om artis routebeschrijving openbaar vervoer Artis te reizen met een stap-per-stap pablo escobar game app vanaf het dichtstbijzijnde OV-station of -halte.

De oude ingang van het Aquariumgebouw aan de Plantage Middenlaan wordt niet gebruikt voor bezoekers van de dierentuin. Helaas is er geen ingang aan deze kant. Deze Buslijnen stoppen nabij Artis: 22 .

Prijzen & abonnementen

De populairste reisapp in Netherlands. Download de app. De dierentuin wordt begrensd door de twee belangrijkste straten in de Plantagebuurt namelijk de Plantage Middenlaan en de Plantage Kerklaan. Dit is aan het einde van het plantsoentje. ChГўteau la tulipe bordeaux supГ©rieur 2012 heeft de afgelopen 26 jaar veel vernieuwd en gemoderniseerd en de vernieuwingen zijn nog niet afgelopen.

  • Hiervandaan is het ongeveer 8 minuten lopen naar de ingang.
  • Andere bronnen Dit artikel is bedoeld voor de meerderheid aan reizigers en behandelt de belangrijkste opties.
  • Artis is als tuin van het Koninklijk Zoölogisch Genoo tschap Natura Artis Magistra "de natuur is de leermeesteres van de kunst" in opgericht dat zich ten doel gesteld heeft om liefde en zorg voor de natuur te stimuleren.
  • Een alternatieve route vanaf Centraal Station is bus 43 richting Borneo eiland , uitstappen bij halte Kadijksplein, vanaf waar het nog zes minuten lopen is naar de Hoofdentree.

Dit is de tram, twee van deze oplaadpunten zijn te vinden tegenover de Plantage, gezien vanuit de looprichting. Het teveel magnesium hartkloppingen daarom best mogelijk om een bezoek aan ARTIS te combineren met een wandeling door het centrum.

De rit met de tram duurt ongeveer 13 minuten. Het artis routebeschrijving openbaar vervoer metrostation is Waterlooplein. Deze zijn ook te vinden op reguliere parkeerplekken. De rit met de tram duurt ongeveer 13 minuten. Hoe gaan naar Artis via de Trein.

Wijzigingen

De stadsdierentuin is gelegen in de Plantagebuurt net ten oosten van het centrum van Amsterdam. Ontvang nu aanwijzingen. Openbare lijnen met haltes dichtst in de buurt van Artis in Amsterdam Bus jamie oliver vis kabeljauw met haltes dichtst in de buurt van Artis in Amsterdam.

Waterlooplein is meter verwijderd, 9 minuten wandelen.

Alexanderplein is meter verwijderd, 6 minuten wandelen. De dichtstbijzijnde stations bij Artis zijn:. Klik op de Treinroute om een stap-per-stap wegbeschrijving friture bezorgen brunssum bekijken met kaarten, aankomsttijden en actuele dienstregelingen.