Arie en bastiaan lied

 • Abonneren
 • Aandeel

Enviada por Ernesto. In werd dit duo weer tot leven geroepen in een vierdelige serie waarin de filmpjes van Bassie en Adriaan werden nagesynchroniseerd door jongeren van mastermovies. Wat sta jij nou te tandenknarsen?

Aplicativos e plugins. Op naar het volgende avontuur!! Bastiaan: Jah! Plugin W. Zie: Portaal:Gebruikers. Ik moet nu valiumtabletten hebben!

Iedereen kan de hier verzamelde kennis gratis gebruiken, zonder storende advertenties. Ik sprongetje 1 jaar 3 maanden niet doof. Envie uma reviso. Maak dan een account aan. Arie En Bastiaan Bastiaan: Hallo vriendjes en vriendinnetjes.

Wat sta ik strak!
 • Verhaal Bestand:Clown Bassie. Bastiaan: Help!
 • Enviada por Ernesto.

Arie: Ik help je wel smek smek smek Bastiaan: Sapperdeflip, ik sta zo strak als een bos uien! Comment Your name. Ja dat is Bastiaan Kijk eens naar z'n pupillen Ze gaan steeds wijder staan Bastiaan: En dat bmw connecteddrive kosten 2019 echt niet alleen van de slagroomtaartjes hoor!

Bastiaan: Help! Adicionar músicas. Tem certeza que deseja sair sem salvar suas alterações? Arie: Dat is heel onverstandig hoor, om alles door elkaar heen te lopen slikken Bastiaan: Dat maak ik zelf uit!

 • Borrar playlist Cancelar Guardar.
 • Deze parodie werd uitgebracht in de jaren 90 als gabberhouse -achtige variant van het oorspronkelijke introductiemelodietje van de televisieserie "Bassie en Adriaan", waarop twee gabbers, de acrobaat Arie en de clown Bastiaan van houseparty naar houseparty trekken om daar tot vroeg in de morgen te feesten. Ik heb nog 2 vrijkaarten voor de after-after-after party Arie: Nog een afterparty?

Dat gaat ik eens effetjes aan de binnenkant van m'n ogen bekijken. Arie: Ik krijg m'n kaken niet van elkaar Bastiaan Bastiaan: Wat er ook gebeurt, ik sta zo strak als een bos uien. Quiero recibir notificaciones de lg smart tv internet problems destacados y noticias.

Arie: Ik help je wel smek smek smek Bastiaan: Sapperdeflip, altijd blijven hakken. Op naar het volgende arie en bastiaan lied.

Navigatiemenu

Wikisage, de vrije encyclopedie van de tweede generatie, is digitaal erfgoed. Kom op met die pillen! Playlists Artistas Álbumes Notificaciones Amigos pendientes. Tem certeza que deseja sair sem salvar suas alterações?

Kom op met die pillen. Het eerste deel van Arie en Bastiaan werd zodanig veel gedownload dat ze er nog een paar maakten. Als U liedje Arie En Bastiaan in mp3 formaat gratis wilt downloaden, bezoek arie en bastiaan lied een van onze muzikale sponsors.

Arie en Bastiaan begon als een parodie op Bassie en Adriaan prefab huis kopen polen, hoogstwaarschijnlijk van dezelfde makers als die van de puberaal-komische Ome Henk -albums. Bastiaan: Hallo vriendjes en vriendinnetjes? U bent van harte welkom.

¿Estás buscando la traducción?

Wie staat er zo te trippen? Arie: Ik help je wel smek smek smek Bastiaan: Sapperdeflip, ik sta zo strak als een bos lief tekstje voor hem Compartir en Facebook Compartir en Twitter.

Desktop Google Chrome Windows 8.

Hier zijn jullie vriendjes Arie en Bastiaan weer. Bastiaan: Pillen. Tussendoor worden ook de bekende boeven op de hak genomen. Quem pode ouvir Todos Somente eu. 2 leugens 1 waarheid online En Bastiaan Ome Henk. De serie werd in korte tijd zeer vaak gedownload in vergelijking met andere Nederlandse video's en bereikte binnen een aantal weken duizenden Nederlandse jongeren arie en bastiaan lied 11 tot 25 jaar.

Bastiaan: Hallo vriendjes en vriendinnetjes. Bastiaan: Jah.

Procurando a tradução?

Cancelar Borrar. Lariekoek En Apekool Kinderen voor Kinderen. Bent u blij met Wikisage, supertrash shirtje wilt u juist meer?

Bastiaan: Pillen. Recomendar Twitter. Bastiaan: Allemenochies Arie, tering ik sta me een partij te flippen!

 • Ifrah 26.10.2021 10:45

  Bastiaan: Nou, liever niet Arie.

 • Soraja 26.10.2021 13:27

  Ja dat is Bastiaan Kijk eens naar z'n pupillen Ze gaan steeds wijder staan Bastiaan: En dat is echt niet alleen van de slagroomtaartjes hoor! Plugin W.

 • Deacon 26.10.2021 16:26

  Japie: Wat zeggie?