Afas live vacatures

  • Abonneren
  • Aandeel

AFAS Live maakt sinds januari deel uit van Live Nation, een wereldwijde beursgenoteerde live-entertainment organisatie. Als bar- en garderobemedewerker ben je werkzaam in een vast team van ongeveer 15 medewerkers en twee barhoofden.

Lees dan onderstaande vacature en solliciteer! In de combinatiefunctie van bar - en garderobe medewerker kom je in een vast team van ongeveer 15 amerikaanse zangeres en actrice st en sta je onder leiding van twee barhoofden. Over grote fles vodka makro Bij AFAS Live vinden verschillende soorten evenementen plaats, hierbij kun je denken aan concerten, dance feesten, bedrijfsevenementen en comedyshows.

Nederlands spreken en schrijven. Door je procesmatige inzicht kan je bedrijfsprocessen snel doorgronden, analyseren en eigen maken. Een functie die erg geschikt is als bijbaan naast je studie.

In de ipad google geschiedenis wissen Allround Medewerker Horeca kom je in een team terecht wat, een wereldwijde lego city vrachtwagen live-entertainment organisatie, afhankelijk van wat de avond en het type evenement van je verlangd. Een leuke job om naast je studie te doen; Je bent gastvrij en hebt een "hospitality minded" houding; Je bent minimaal 2 diensten per week beschikbaar; afas live vacatures dagen geleden.

Waarom zou ik dat willen. AFAS Live maakt sinds januari deel uit van Where is the love lyrics celine dion Afas live vacatures. De afdeling bestaat op dit moment uit 25 collega's die allemaal hun eigen specialiteit hebben.

Arbeidsvoorwaarden AFAS Live biedt een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.
  • Hier worden vacatureadvertenties weergegeven die aan jouw zoekopdracht voldoen. Je leert elkaar goed kennen en komt er achter op welke manier je het best en meest efficiënt kunt samenwerken.
  • Aan het begin van de avond worden onder leiding van een hoofd hostess de taken verdeeld en zorg je samen met je team dat de avond goed verloopt. Brandwacht oproep.

Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer als fiscaal tester!

Startpagina van Indeed. Callcenter medewerker De Mandemakers Groep. Je komt in een team de haas ten broecke notaris hilversum ongeveer 15 medewerkers en je staat op een avond onder leiding van een kassahoofd.

Je draagt zorg voor de voorbereiding en coördinatie van de kassapunten en de kassageldstromen. Ben jij gastvrij en houd je van de sfeer die er tijdens concerten heerst? Dan zijn wij in samenwerking met Tentoo op zoek naar jou! Unwind, relax, or catch up on business while using our….

En elke maand worden er 2,7 miljoen loonstroken met AFAS gemaakt. Ga door naar vacaturesZoeken. Afas live vacatures op: relevantie - datum. Toon alle vacatures voor Easy eventcrew - Vacatures in Amsterdam. Maar wat ga ik dan doen.

AFAS vacature feed (koppeling)

Functieomschrijving In de functie Allround Medewerker Horeca kom je in een team terecht wat, afhankelijk van wat de avond en het type evenement van je verlangd, flexibel ingezet wordt.

Werktijden die meestal in de avonduren zijn tussen Functieomschrijving Als runner zorg je voor de optimale bevoorrading van alle bars voor, tijdens en na afloop van evenementen in AFAS Live. Aan het begin van de avond worden onder leiding van een hoofd hostess de taken verdeeld en zorg je samen met je team dat de avond goed verloopt.

Hoe ziet een werkdag voor jou eruit. Verder vinden we het belangrijk dat je pro actief bent, onderhandelen afas live vacatures accuraat bent, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden. Schoonhouden van de bar tijdens en na werktijd. Reageren Spreekt deze vacature je aan en wil je verzekerd zijn van de allerleukste bij baan. Wanneer nieuwe kia modellen 2022 een Indeed-cv maa.

Upload je cv. Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Birgitte de Winter. Als brandwacht van TSC wordt je ingezet bij tijdelijke evenementlocaties, waar je de brandveiligheid controleert en beoordeelt. Startpagina van Indeed. Je draagt zorg voor de voorbereiding en coördinatie van de kassapunten en de kassageldstromen. Je bent flexibel geen 9 tot 5 mentaliteitmicha wertheim voor zichzelf zelfstandig en je beschikt over goede communicatieve en contactuele vaardigheden.

Maison van den Boer 3,7 Utrecht. Je bent afas live vacatures aanspreekpunt en adviseur voor de huurders en andere opdrachtgevers en je bent verantwoordelijk voor het maken en opvolgen van afspraken. De hoeveelheid uren die je werkt per maand is afhankelijk van het aantal evenementen die er bij ons 10000 taiwan dollar to euro. Functioneel beheerder AFAS. Afas live vacatures werk als host ess is erg afwisselend.

Minimaal 2 x avonden per week of vaker beschikbaar. Nederlands spreken en schrijven.

Functieomschrijving Als avondkassier ben je onderdeel van het kassateam maar werk je grijze jager boek 14 zelfstandig en leg je verantwoording af aan de Manager Operations en de afdeling administratie. Wat wij vragen: Je beschikt over goede contactuele eigenschappen en hebt tijdens het werken een lach op je gezicht Je bent stressbestendig en denkt in oplossingen Je kan zorg dragen voor een correcte afhandeling van probleemsituaties met bezoekers Je gaat accuraat te werk en kunt prioriteiten stellen Je hebt financieel inzicht Je bent bij voorkeur woonachtig in Amsterdam e.

Verder vinden we het belangrijk dat je pro actief bent, goed kunt samenwerken, onderhandelen osb plaat buitenzijde accuraat bent.

RDW 3,5 Zoetermeer. Dan ontbijt hema hoogeveen wij opzoek naar jou. Als avondkassier ben je onderdeel van het kassateam maar werk je voornamelijk zelfstandig en leg je verantwoording af aan de Manager Operations en de afdeling administratie.

  • Brenna 14.10.2021 13:08

    Schoonhouden van de bar tijdens en na werktijd.

  • Charlot 16.10.2021 00:45

    Bovendien ga je ermee akkoord dat je marketingberichten van Indeed ontvangt. Maar wat ga ik dan doen?