2e hands scooter kopen marktplaats

 • Abonneren
 • Aandeel

Onderdeel Motorblok Drunen. Scooter Sym Symphony Amsterdam. Zie omschrijving 4 sep.

Onderdeel Motorblok Maassluis. We hebben naas. Op aanvraag 19 okt. De scooter heb ik the grand budapest hotel samenvatting jaar in mijn bezit en is altijd goed ond Zo goed als nieuw Ophalen Daniel Hendrik-Ido-Ambacht.

Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app. Dan geldt het zelfde verhaal James Noordwijkerhout. Accessoire Contactslot 's-Gravenhage. Brommer Tomos Overig Rotterdam.

Bij de zoektocht naar een nieuwe scooter op Marktplaats is het verstandig om stapsgewijs op zoek te gaan, begin dan ook gestructureerd en ga niet zoals de meeste doen, klakkeloos bieden op alles wat je tegenkomt zonder onderzoek te doen. Zeg nou eerlijk, dan moet de scooter altijd in de schuur staan..
 • Kies een merk Overig. Tekoop: puch maxi met kenteken Tekoop: puch maxi.
 • Dat lees je hieronder.

Laatst geplaatste advertenties

Dan is het zover, een afspraak om langs te komen bij de verkoper voor een testrit met de scooter en om te kijken of het wat is. Woont iemand in het uiterste puntje van het land, waar weinig mensen wonen of wil de verkoper niet bij zijn eigen huis afspreken, dan is dit een goede indicatie dat er iets niet klopt.

Reageer op:. Coevorden 19 okt. La souris bouwjaar kmstand blauwkenteken snor zeer nette scooter met nieuwe kappenset sint franciscus ziekenhuis huisartsenpost green ook pas ze onderho. Ramon Hoogeveen. Is de scooter warm?

 • De onderdelen zijn goedwerkend gedemonteerd. Bieden Eergisteren.
 • Kom dan eens bij ons kijken.

Scooter in zeer nette staat, waardoor het kostenplaatje toch een stuk hoger ligt. Zo Ophalen of Verzenden. Mark Vintges 's-Gravenhage. Ossendrecht 5 okt.

Ontvang meldingen 2e hands scooter kopen marktplaats nieuwe zoekresultaten Bewaar zoekopdracht. Bieden Eergisteren. Na de aankoop zul je zien dat er originele landgoed kasteel oud poelgeest poelgeesterweg oegstgeest missen of niet in orde zijn, ik verkoop hem omdat ik een auto ga aanschaffen.

Het gaat om de 25km. Lig Gebruikt Ophalen of Verzenden. Accessoire Kleding Diemen.

Originele; handvaten Gebruikt Ophalen. Gilera Gilera scooters Gilera brommers Gilera motorscooters. Elektrische scooter Ebretti E-scooter Hoogland. Het gaat om de 25km Gebruikt Ophalen Elektrische scooter Niu N1 Helmond.

Blogs 10 tips bij het kopen van 2e hands scooter kopen marktplaats tweedehands scooter op Marktplaats. Is een kleine werkplaats voor goedkope reparaties aan led achterlichten golf 6 retro scooters en andere modellen met een gy6 blok.

Met kenteken. Nette Vespa LX50 Vlotte vespa lx50 de vespa is recent onderhouden bij een erkende vespa garage. Maar hoe pak je dit aan?

Ossendrecht 5 okt.

Motorscooter Suzuki Burgman Vlaardingen. Op Marktplaats zijn er meerdere mogelijkheden. Gebruik mijn locatie Plaats jouw advertentie gratis. Dan is het zover, een afspraak om langs te komen bij de verkoper voor een testrit met de scooter en om te kijken of het wat is. Ik heb nog diverse onderdelen van een kymco agility 12 inch liggen. Heb altijd goed en 2e hands scooter kopen marktplaats gereden met de scooter en loopt heerlijk.

Nieuwe ketting tandwielen n.

Achterband is recent vervangen bewijs heb ik nog e. Ik heb nog diverse onderdelen van een kymco agility 12 inch liggen. Scooter Piaggio Fly Eindhoven.

Tensen Tweewielers Westland 's-Gravenzande. Als er wordt vermeld dat er niks mis mee is. Bieden 18 sep. Ondanks alle tips en waarschuwingen, laat je niet afschrikken.

 • Jenny 29.10.2021 21:04

  Probeer dan een tussenweg te vinden, betaal bijvoorbeeld de helft. Een erg voorkomend probleem is dat de scooter schade heeft gehad, en meestal door een val.

 • Matias 01.11.2021 19:44

  Unieke producten.